Leeuwarden
058-288 0288
Bolsward
0515-572200

DAF
Start the
Future

Wij staan bij Bedrijfswagen Service Friesland voor ons vak. En werken samen als één team aan één ultiem doel, u op de weg brengen én houden.
Met veilig en volledig gecertificeerde bedrijfswagens en getrokken materieel.

DAF is onbetwist marktleider op de Nederlandse vrachtwagenmarkt. Grofweg één op de drie trucks die in Nederland worden geregistreerd, is een DAF. De leidende positie dankt DAF aan de consequente focus op de kwaliteit van de trucks én van de dealerondersteuning. Voor deskundig advies en ondersteuning op maat kunt u contact opnemen met een van onze vertegenwoordigers.

Het team van BSF verstaat zijn vak. De monteurs zijn DAF gecertificeerd, kennen de trucks door en door, en onderhouden alle trucks en het getrokken materieel volgens de nieuwe veiligheidseisen en standaarden. Dankzij de periodieke training bij DAF blijft hun kennis voortdurend op het hoogste en meest actuele niveau. Heeft u onverhoopt een keer pech, wij helpen u snel weer op weg. BSF heeft alles in huis, van kennis en vaardigheden tot service en onderdelen. Wij zijn 100% erkend DAF servicepartner in Friesland voor verkoop, onderhoud, reparatie en service. Uw truck moet rijden! Daarom kiest u voor DAF en voor BSF.

Roy de Vries
Sales manager
Heine de Vries
Sales adviseur

Ontdek onze DAF trucks

Elke transporttoepassing kent zijn eigen specifieke eisen. Daarom is iedere DAF truck uniek. Op klantenorder gebouwd met een ruime keuze aan cabines, chassis, aandrijflijnen en asconfiguraties en met de laagste operationele kosten per kilometer in de industrie, uitstekende transport efficiency en een optimaal comfort voor de bestuurder. Bij efficiënt transport gaat het om meer dan alleen de perfecte truck. Daarom biedt DAF een totale transportoplossing aan. Achter DAF staat een professioneel netwerk van dealers. Zij helpen u bij de keuze van het juiste voertuig, regelen de financiering en houden uw wagenpark in perfecte conditie.