Contact

Wij staan u voor advies graag te woord. Wilt u informatie over onze service, onderhoud en truck reparatie, onderhoudscontract of DAF onderdelen. U kunt Bedrijfswagen Service Friesland Leeuwarden en Bolsward bereiken via onderstaande contact gegevens.

BSF Leeuwarden

BSF Leeuwarden
Morseweg 15
8912 BG Leeuwarden

Bel ons 058-288 0288

Bedrijfswagen Service Friesland Bolsward
BSF Bolsward

BSF Bolsward
De Wymerts 4
8701 WT Bolsward

Bel ons 0515-572200

Onze Service

Leerling bedrijfsautotechnicus - Bedrijfswagen Service Friesland - onderhoud en truck reparatie

Bedrijfswagen Service Friesland biedt u snel toegang tot eersteklas service, onderhoud en truck reparatie en schadeherstel voor uw truck, trailer en lichte bedrijfswagen. Daarnaast moet uw vrachtwagen elk jaar een APK keuring ondergaan. TIP: Combineer de APK voor uw vrachtwagen met het periodiek onderhoud, zo slaat u twee vliegen in één klap! Daarnaast heeft u misschien wel eens overwogen om alle onderhoudskosten voor Service, onderhoud en reparatie onder te brengen in een onderhoudscontract. In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag de voordelen uit van een reparatie en onderhoudscontract. Onderhoudskosten berekend en geadviseerd op uw eisen, wensen en wagenpark. En mocht u onverhoopt een stranding hebben? Bel binnen en buiten openingstijden ons 24/7 ITS Service nummer. En wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse! Daarnaast kunt u voor het complete onderhoud van alle camper merken bij Bedrijfswagen Service Friesland in Bolsward en Leeuwarden terecht.

Verkoop DAF trucks en GINAF Trucks

Wanneer u een nieuwe vrachtwagen wilt kopen biedt Bedrijfswagen Service Friesland u een ruime keuze in trucks. Wij zijn bedrijfswagendealer van nieuwe DAF trucks en GINAF trucks. Maar bent u op zoek naar een gebruikte DAF truck, ook hierin kan Bedrijfswagen Service Friesland u van dienst zijn!

Heine de Vries

Ondernemers die bij BSF een aankoop doen, werken daarbij samen met directielid Heine de Vries en met Roy de Vries. Door hun lange staat van dienst op het gebied van techniek, zijn Heine en Roy voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner. En mocht u overwegen met uw bedrijfswagen en getrokken materieel over te stappen naar BSF? Dan bieden wij u vrijblijvend een neutrale schouw aan. Samen met u komen we tot de juiste transportoplossing!

Onderdelen en accessoires

DAF-onderdelen-accessoires

Naast de verkoop van trucks kunt u bij Bedrijfswagen Service Friesland in Leeuwarden en Bolsward terecht voor DAF onderdelen en accessoires en daarnaast alle merk onderdelen Mocht u onverhoopt een stranding hebben. Hebben wij alle onderdelen in originele kwaliteit, en 100% afgestemd op uw truck op voorraad. En dit tegen een gunstige prijs!

Openingstijden en ITS Service dienst

Onze service bij een onverhoopte stranding belt u binnen en buiten openingstijden ITS - BSF is dan snel ter-plaatse voor onderhoud en truck reparatie

Onze vestigingen in Leeuwarden en Bolsward hebben de volgende openingstijden.

Maandag t/m vrijdag van 7:15 – 17:00 uur.
Zaterdag van 8:00 – 12:30 uur

Bel 24/7 voor een stranding onze ITS Service dienst

Heeft u onverhoopt een stranding, dan kunt u binnen openingstijden én buiten openingstijden onze ITS 24 uur service dienst bellen 040-2143000

Routebeschrijving naar Bedrijfswagen service Friesland 

Vindt snel onze vesting in Leeuwarden of onze vestiging in Bolsward.

Wij staan voor u klaar bij Bedrijfswagen Service Friesland!

Contact

BSF Leeuwarden
Morseweg 15
Leeuwarden 
info@bsftrucks.nl
Bel met BSF Leeuwarden

BSF Bolsward
De Wymerts 4     
Bolsward
info@bsftrucks.nl
Bel met BSF Bolsward

Bedrijfswagen Service Friesland B.V. KVK: 61366196                                                                                        

Neem contact met ons op!

Facebook  Instagram

Wilt u ons liever uw vraag stellen via ons contactformulier. Dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen.

Contactformulier

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Tot ziens bij Bedrijfswagen Service Friesland!

Gerelateerde artikelen