Leeuwarden
058-288 0288
Bolsward
0515-572200

Truck & Trailer parts

De duurzaamheid en kwaliteit van de onderdelen vormen de basis voor het goed functioneren van uw voertuig. Met onderdelen van mindere kwaliteit loopt u onnodig risico op snelle slijtage en defecten. Een bijkomend risico is de mogelijke uitval van uw truck. Wij bieden u een compleet assortiment onderdelen en accessoires met een lange levensduur. Deze zijn niet alleen perfect op uw voertuig afgestemd, maar worden ook met uitgebreide garantievoorwaarden geleverd en gemonteerd. Hierdoor bent u verzekerd dat uw voertuig niet alleen beter, maar ook langer presteert.
Wij bieden u het gemak om al uw onderdelen via onze DAF webshop te bestellen.

Originele DAF onderdelen

Alle DAF trucks voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, prestaties, bedrijfskosten en milieu. Dit geldt ook voor de originele DAF onderdelen. De precisie en hoogwaardige constructie van elk DAF onderdeel garandeert dat de werking van alle componenten perfect op elkaar aansluiten. Voor optimale prestaties, maximale veiligheid en levensduur wordt het gebruik van DAF onderdelen geadviseerd. Hierdoor blijft de DAF truck in topconditie met het beste rendement.

TRP Truck and Trailer Parts

Met TRP bieden wij een breed assortiment onderdelen en werkplaatsuitrusting voor alle merken trucks en trailers, ongeacht het bouwjaar. TRP onderdelen voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteitsnormen van het bedrijf. Alle producten worden onderworpen aan strenge testen en blootgesteld aan zware omstandigheden en voldoen hiermee aan de industrienormen. De onderdelen zijn beschikbaar voor de meest gangbare producten. Er worden constant nieuwe productlijnen toegevoegd aan het assortiment, die allemaal aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen voldoen als de bestaande producten. Wilt u meer informatie ontvangen over de TRP onderdelen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen op een rij

  • Originele kwaliteit
  • Gunstige prijs
  • De onderdelen zijn 100% afgestemd op uw truck
  • Maximale levensduur en kwaliteit
  • Volledige garantie
  • Uw vrachtwagen onderdelen zijn snel ter plaatse

Bedrijfswagen Service Friesland kan de totale reparatie- en onderhoudskosten van uw wagenpark optimaliseren. Wij geven u graag persoonlijk advies.

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze service!

Bel ons op: 058-2880288

Of neem contact op via het formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.