Leeuwarden
058-288 0288
Bolsward
0515-572200

PACCAR Laders

Uw One Stop Shop

DAF biedt een totaaloplossing voor elektrisch transport, optimaal afgestemd op de toepassing en het dagelijks gebruik door zijn klanten. Dit omvat een breed scala aan truckconfiguraties, reparatie en onderhoud, connected services en natuurlijk de optimale laadoplossing voor elke afzonderlijke situatie. Het assortiment laders van PACCAR omvat een breed scala aan verschillende laders die geschikt zijn voor verschillende behoeften van klanten om hun elektrische trucks, bestelwagens en zelfs auto’s te laden.

Altijd de beste laadoplossing op maat

Voor elke specifieke situatie is er een lader die bij uw bedrijf past. Het assortiment laadsystemen omvat zowel compacte mobiele laadstations als snelladers met hoog vermogen die in slechts 45 minuten een 80% volle accu opleveren. Daarnaast leveren meerdere modellen nu al hogere spanningen en stroomsterktes voor uw laadbehoeften in de toekomst. Voor elke PACCAR Lader geldt: inzetbaarheid, kwaliteit, connectiviteit en bedieningsgemak staan bovenaan.

PACCAR biedt vier verschillende series laders, elk met verschillende laders voor verschillende toepassingen:

PacCharge AC

Ideaal voor het opladen van elektrische auto’s en bestelwagens, eenvoudig te installeren op parkeerplaatsen.

PacMobile

Ideaal voor toepassingen waarbij maximale flexibiliteit vereist is.

ChargeMax

Alles-in-één DC-snelladers die ideaal zijn om tot twee trucks ’s nachts op te laden.

PowerChoice

Inclusief stationaire ultrasnelle DC-laders, ideaal voor het snel opladen van twee trucks of het langzaam laden van drie trucks tegelijk.

Maximale beschikbaarheid

DAF ondersteunt zijn klanten maximaal bij de overgang van dieseltransport naar elektrisch transport met een one-stop-shop voor trucks en laders. Het omvat niet alleen de hardware van laders, maar ook de beste laderservice op de markt. Er worden drie verschillende servicepakketten aangeboden, die altijd voldoen aan uw behoeften met maximale uptime. De installatie van een lader kan een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn. Daarom wordt ook ondersteuning geboden bij de installatie van de lader door lokale installatiedeskundigen.

Laderkeuze

Het kiezen van de juiste lader voor uw behoeften is een ingewikkeld en tijdrovend proces. Heeft u een snelle lader met hoog vermogen nodig of is een langzamer mobiel laadstation voldoende? Hieronder kunt u gemakkelijk een eerste indruk krijgen van welke lader(s) een goede keuze is/zijn voor uw bedrijf.

Bedrijfswagen Service Friesland kan de totale reparatie- en onderhoudskosten van uw wagenpark optimaliseren. Wij geven u graag persoonlijk advies.

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze service!

Bel ons op: 058-2880288

Of neem contact op via het formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.