Leeuwarden
058-288 0288
Bolsward
0515-572200

Reparatie- en onderhoudscontract

DAF onderhoudscontract biedt pakketten voor onderhoud en reparatie voor optimale inzetbaarheid van uw wagenpark, kostenbeheersing en risicobeperking. U kiest zelf het serviceniveau, met de mogelijkheid dit uit te breiden tot volgwagenuitrusting en/of constructiedelen.

We bieden flexibele dekking in binnen- en buitenland, wat ervoor zorgt dat het wagenpark perfect onderhouden blijft en de voertuigen maximaal inzetbaar zijn. En net zo belangrijk: u kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten.

Voordelen reparatie- en onderhoudscontract

Met een reparatie- en onderhoudscontract kunt u alle kosten dekken voor service, onderhoud en reparatie door maandelijks een vast overeengekomen bedrag te betalen. Afhankelijk van het voertuigtype en de opties, de inzet, het jaarkilometrage en de contractduur berekenen wij een tarief voor u op maat. Passend bij uw eisen en wensen stellen wij het contract in overleg met u samen.

Bedrijfswagen Service Friesland kan de totale reparatie- en onderhoudskosten van uw wagenpark optimaliseren. Wij geven u graag persoonlijk advies.

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze service!

Bel ons op: 058-2880288

Of neem contact op via het formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.