Leeuwarden
058-288 0288
Bolsward
0515-572200

Campers

Een camper staat voor vrijheid, voor gaan waar je maar wilt. De wereld ligt aan je voeten, zodra je met de camper op pad gaat. Er is wel één belangrijke voorwaarde: uw camper moet het wel doen.

Het gebruik van campers is vaak heel anders dan van vrachtwagens en personenauto’s. Soms staat een camper wat langere tijd stil en op andere momenten wordt hij juist intensief gebruikt. Uw rijdende vakantiewoning heeft daardoor speciaal onderhoud nodig, hoe zuinig u ook bent op uw camper. Bedrijfswagen Service Friesland heeft alles in huis om uw camper in topconditie te houden, zodat u zorgeloos de wereld kunt verkennen.

Speciale werkplaats

Wij zijn gewend groot materieel te onderhouden en onze locaties in Bolsward en Leeuwarden zijn volledig toegerust op onderhoud aan campers van alle afmetingen.

Onze servicegarages beschikken over een moderne werkplaats met speciale bruggen, waardoor ook de grootste campers bij ons terecht kunnen.

Op beide vestigingen verzorgen we het onderhoud aan alle merken campers, van Fiat, Iveco, Ford, Mercedes, Hymer, Knaus, Westfalia, tot welke merk dan ook.

Vakmensen en voorraad

Onze monteurs zijn hoogopgeleid. Zij zijn experts en weten als geen ander waar ze op moeten letten bij onderhoud en reparatie. Natuurlijk horen zij ook graag waar u met uw camper heen bent geweest of heen wilt gaan, zodat zij daar met service en onderhoud rekening mee kunnen houden.

Op tijd onderhoud laten uitvoeren aan uw camper, voorkomt veel gedoe onderweg. Wij kunnen u daarover advies geven, zodat u de onderhoudskosten aan uw camper in de hand houdt. Onvoldoende of slecht onderhoud aan uw camper kan juist leiden tot onnodig hoge reparatiekosten. Door onregelmatig gebruikt kunnen banden verkeerd afslijten of verdrogen. Remmen kunnen vast gaan zitten, en gasslangen kunnen lekkage gaan vertonen. Rubbers kunnen uitdrogen door lang stilstaan en kachels willen wel eens gaan haperen. Alle bewegende delen aan uw camper moeten in goede conditie verkeren en daar zorgen wij voor.

Mocht er een grotere reparatie nodig zijn, wij doen u altijd vooraf een vrijblijvend reparatie-prijsvoorstel. Omdat we alle onderdelen van alle merken campers op voorraad hebben, kunnen we reparaties snel uitvoeren en hoeft u uw camper nooit lang te missen. Met de service en het onderhoud van BSF hoeft u alleen maar te genieten van mooie reizen met uw camper.

APK-keuring camper

Voor de APK-keuring van uw camper kunt u uiteraard ook bij ons terecht in Leeuwarden of Bolsward. Houd goed in de gaten vóór welke datum uw camper APK goedgekeurd moet zijn. U ziet de vervaldatum van de APK-keuring op het APK-keuringsrapport. Heeft uw camper nog niet eerder een APK-keuring gehad, dan kunt u dit zien in het APK-keuringsschema. Hieruit kunt u ook aflezen hoe vaak uw camper moet worden gekeurd.

BSF is een RDW-erkend keuringsstation. Als NKC-lid krijgt u 10% korting op arbeidsloon en onderdelen.
Meestal voeren we onderhoud uit samen met de APK-keuring, waardoor u nog voordeliger uit bent. Bel ons voor advies of maak meteen een afspraak

Onze zorg voor uw camper bestaat uit:

  • Diagnose
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Aircoservice
  • APK-keuring
  • Schadeherstel
  • Inbouwen van apparatuur
  • Bandenservice
  • Onderdelen en accessoires