XF 530 FAS Space Cab voor Vrieswijk B.V.

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een XF 530 FAS Space Cab aan Vrieswijk B.V. in Minnertsga. Vrieswijk Minnertsga is een goede bekende van BSF, waar wij begin januari 2018 al een mooie DAF XF 480 hebben mogen afleveren. Wat naar meer smaakte!

XF 530 FAS Space Cab voor Vrieswijk B.V.

XF 530 FAS 6×2 Space Cab

De DAF XF 530 FAS heeft een mechanische cabineophanging. En op de Space Cab hebben we een LED plaat gebouwd met 5 werklampen, 2 LED flitsers en hierbij nog 2 LED Zwaailampen. De cabine kleur is Briljant White. Met de onderste opstapbak Stone Gray.

Cabine interieur

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand met de decoratie kleur Piano Black. Met voor de chauffeur een Luxury Air chauffeursstoel met een zwart Soft Grip stuurwiel. De DAF XF 530 FAS 6×2 heeft een Automatische temperatuurregeling met Airco. Een Standverwarming met Restwarmtepomp en timer. En een elektrische bedienbaar glazen dakluik.

DAF XF 530 FAS 6x2

Communicatie en rijmanagement

In de XF 530 is een Truck Phone gebouwd met een Luxe luidsprekersysteem en 6 luidsprekers. Een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. En een Driver Performance Assistent welke nog verder uitgebreid is voor de chauffeur om effectief handelen te vergemakkelijken. En om de chauffeursprestaties nog verder te verbeteren zijn de instellingen logischer ingedeeld, en bevat de Driver Performance Assistent (DPA) nog meer tips voor zuinig rijden.

Voor de veiligheid en beveiliging is gekozen voor een DAF Night Lock en een Lane Departure Warning System. Verder een Voertuig Stabiliteitsregeling (VSC) en een achteruitrijsignalering. Met voor de veiligheid een SCM Alarm Systeem.

Aandrijflijn XF 530 FAS 6×2 Space Cab

De DAF XF 530 FAS 6×2 Space Cab is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor met 390 kW/530 pk. En een Euro 6 uitlaatemissie. Met hiernaast een Automatische TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen en een handmatige bediening, Full-versie.

Eco Performance

De Eco-Modus van de nieuwe DAF XF is nog verder uitgebreid voor een nog lager verbruik, een lagere uitstoot en lagere bedrijfskosten. De Eco Performance modus staat garant voor een optimale balans tussen superieure rijeigenschappen en een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Wanneer brandstofefficiency prioriteit heeft, is de Eco Fuel de beste optie met schakelen bij lagere toerentallen als mogelijkheid.

Wij zijn trots bij Bedrijfswagen Service Friesland dat wij weer zo’n mooie DAF XF 530 FAS 6×2 mogen toevoegen aan het wagenpark van Vrieswijk.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Vrieswijk Minnertsga en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

XF-530-FAS-6x2-voor-Vrieswijk-BV-Bedrijfswagen-Service-Friesland