XF 530 FAS 6×2 voor JDV Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF XF 530 FAS 6×2 aan JDV Transport in Sint Annaparochie.

XF 530 FAS 6x2 voor JDV Transport

DAF XF 530 container voertuig

Het DAF XF 530 FAS 6×2 container voertuig is uitgevoerd met een mechanische cabine-ophanging. En op de ruime Super Space Cab zijn werklampen, 2 zwaailampen en een LED plaat gebouwd. De cabinekleur is Tropical Green met een Special Metallic welke DAF af fabriek kan leveren.

Cabine interieur XF 530 FAS 6×2

De kleurafwerking van het cabine interieur van de DAF XF is Dark Sand. Met binnen in de cabine een decoratie interieur kleur Piano Black. De chauffeur mag plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel met armsteun. Hiernaast is de DAF uitgevoerd met een automatische temperatuurregeling en Airco. En een standverwarming met restwarmtepomp. 7-daagse Timer en Stand airco.

DAF XF 530 FAS 6x2 container voertuig voor JDV Transport

Communicatie en rijmanagement

JDV Transport krijgt inzicht in de prestaties van zijn voertuigen en chauffeurs met het innovatieve Fleet-managementsysteem DAF Connect. Het DAF Connect geeft Informatie over de actuele locatie. Over het brandstofverbruik. De gereden kilometers. De bezettingsgraad van de vloot en het stationair draaien van de motor. Deze informatie wordt duidelijk gepresenteerd op een online dashboard. Dat aan de individuele wensen van JDV Transport kan worden aangepast.

Hierbij is een luxe luidsprekersysteem met 6 luidsprekers geïnstalleerd. Een Truck Phone en een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. En een Driver Performance Assistent.

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid is in de XF 530 FAS 6×2 een Lane Departure Warning Systeem ge├»nstalleerd. En een Voertuigstabiliteitsregeling. Voor de beveiliging is gekozen voor een BV 3 alarmsysteem.

Aandrijflijn

De DAF XF 530 is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor en een Euro 6 uitlaatemissie. Waarbij de XF 530 een handgeschakelde 16 versnellingen versnellingsbak heeft.

DAF XF 530 FAS Container voertuig

Aan het wagenpark van JDV Transport is een prachtige XF 530 toegevoegd. Een waar plaatje op het Nationale en Internationale wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst JDV Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

XF 480 FTG voor Wiegmink Transport

XF 530 FAS 6x2 JDV Transport