XF Space Cab uitvoering voor Tiltrans

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF XF Space Cab uitvoering aan Tiltrans Transport in Burgum. De DAF XF 480 FT 4×2 trekker is uitgevoerd met hydrauliek. En heeft een krachtige MX-13 motor met 355KW/483 PK. Daarnaast is de XF 480 gespoten in de bedrijfskleur van Tiltrans, waardoor er bij de aflevering een Luxe Complete ruime DAF XF op het erf van Tiltrans stond. De chauffeur van Tiltrans, Jan Marten van der Wal, nam trots de sleutels in ontvangst!

DAF XF Space CAB voor Tiltrans
Chauffeur Jan Marten van der Wal

DAF XF-interieur

Waarna de chauffeur Jan Marten kon instappen in een luxe zeer ruime cabine en hij kon plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel. Met een Dark Sand kleurafwerking van het cabine interieur en een Piano Black decoratie cabine kleur.

Daarnaast heeft de DAF XF een Automatische temperatuur regeling met Airco. En een Standverwarming met Restwarmtepomp en Timer. Er zijn diverse opties door Bedrijfswagen Service Friesland toegevoegd, zoals een radio DAB+, Windschermen, Orlaco camerasysteem, Dash Cam. Waardoor de chauffeur van alle comfort is voorzien.

Communicatie en rijmanagement

Nieuwe DAF XF 480-space cab 2020

Het rijmanagement en het Universele Fleet Managementsysteem zorgt ook samen met DAF Connect voor de voertuigbeschikbaarheid. Wat voor de vervoerder bijdraagt om de operationele kosten te verminderen en de logistieke efficiency verhoogt. DAF Connect stelt Tiltrans ook in staat onderhoud en reparaties zo effectief mogelijk in te plannen en voordeel te halen uit advies op maat. Daarnaast is de DAF XF in het bezit van een Adaptieve Cruise Control met FCW en AEBS en een Driver Performance Assistent.

Voor de beveiliging is de DAF XF Space Cab uitvoering in het bezit van een DAF Night Lock samen met een SCM-basis motorstartblokkering tegen diefstal. Daarnaast voor de veiligheid een Lane Departure Warning-System en een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC).

Een visitekaartje voor het Nationale en Internationale wegennet!

De DAF XF Space Cab is een ware Pure Excellence bedrijfswagen waar Tiltrans trots op mag zijn. Een schitterende toevoeging aan het wagenpark!

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Tiltrans en de chauffeur maar wat graag met de nieuwe DAF XF! En wenst jullie veel succes en veilige kilometers toe!

Bedrijfswagen Service Friesland Leeuwarden, Bolsward

Gerelateerde artikelen

Nieuwe DAF XF- Space Cab 480 voor Tiltrans