XF 480 FTG Super Space Cab Wiegmink Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht deze prachtige XF 480 FTG Super Space Cab overhandigen aan Wiegmink Transport.

XF 480 FTG Super Space Cab voor Wiegmink Transport

DAF XF 480 FTG 6×2

De DAF XF 480 heeft een mechanische cabine-ophanging. En een ruime Super Space Cab met een vaste dakspoiler. Waarop Bedrijfswagen Service Friesland aan de voorkant 3 werklampen heeft gebouwd. En 2 werklampen achterop het Space deel/Spoiler. Plus 2 zwaailampen op het dak. Hiernaast hebben wij een Hydrauliek t.b.v. kieper en walkingfloor opgebouwd. Waar door de XF 480 ruim inzetbaar is. De DAF XF is gespoten in de kleur Briljant White, en de opstapbak met Wing Stone Gray.

DAF-XF-480-FTG-voor-Wiegmink-Transport

Cabine interieur

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand. Met de decoratiekleur Piano Black. Waarin Edwin Wiegmink mag plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel met armsteun. In het cabine interieur is gekozen voor een Automatische temperatuurregeling met Airco. En een Standverwarming met Restwarmtepomp en Timer. Hiernaast heeft de XF 480 FTG Super Space Cab een elektrisch bedienbaar glazen dakluik. Met pollenfilter.

Communicatie en Rijmanagement

De XF 480 heeft een Universele Fleet-management Connector ingebouwd. Hiernaast heeft de XF een Truck Phone met een Luxe luidsprekersysteem met 6 luidsprekers. En is deze uitgevoerd met een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. En heeft hiernaast een Driver Performance Assistent (DPA).

Veiligheid en Beveiliging

Voor de veiligheid is gekozen voor een DAF Night Lock. Een Lane Departure Warning-System en een Voertuig Stabiliteitsregeling (VSC). En voor de veiligheid is gekozen voorn een SCM Alarm Systeem.

Aandrijflijn

Een Hydrauliek t.b.v. kieper en walkingfloor opgebouwd, zodat de XF 480 ruim inzetbaar is

De XF 480 FTG is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 355kW/483 pk. En handgeschakelde versnellingsbak met 16 versnellingen. Met een achterasverhouding van 2,38.

Eco performance

De Eco-Modus van de nieuwe DAF XF is nog verder uitgebreid voor een nog lager verbruik. Een lagere uitstoot en lagere bedrijfskosten. De Eco Performance modus staat garant voor een optimale balans. Tussen superieure rijeigenschappen en een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Wanneer brandstofefficiency prioriteit heeft is de Eco Fuel de beste optie met schakelen bij lagere toerentallen als mogelijkheid.

Wij zijn trots de XF 480 FTG aan Wiegmink Transport te mogen afleveren. Er is weer een schitterende DAF op het Nationale en Internationale wegennet erbij!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Miquel en Edwin Wiegmink veel succes en vele kilometers toe!

DAF XF 450 FA Space Cab voor Verkeersschool B Knol

XF-480-FTG-Super-Space-Cab-voor-Wiegmink-Transport