XF 480 FTG 6×2 Jan Boonstra Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een XF 480 FTG 6×2 aan de familie Boonstra Transport uit Tjerkgaast. De donkerblauwe DAF-trekker is een prachtig mooie verschijning met een sterke zuinige Paccar MX-13 motor.

XF 480 FTG 6x2 voor Jan Boonstra Transport

XF 480 FTG 6×2

De XF 480 cabine heeft een mechanische cabineophanging met een verstelbare dak spoiler voor de Space Cab. Voor de Space Cab zijn door Bedrijfswagen Service Friesland twee lange luchthoorns opgebouwd. Met hiernaast twee zwaailampen, twee verstralers, een lichtbak en 5 toplampjes. Hiernaast is het voertuig voorzien van een hydrauliek installatie voor een kipper en een walkingfloor.

Cabine interieur

XF 480 FTG voor Jan Boonstra Transport

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand met Piano Black. Waarin de chauffeur mag plaats nemen in een Super Air chauffeursstoel met armsteun. Het stuurwiel is van leer en zwart gekleurd. Hiernaast zit in de XF 480 een automatische temperatuurregeling met Airco. En een Standverwarming met Restwarmtepomp en Timer. Verder zit in de XF een elektrisch bedienbaar glazen dakluik en een Pollenfilter.

Communicatie en rijmanagement

Het voertuig is voorzien van een Universele Fleet Management Systeem Connector en een Stoneridge digitale Tachograaf. Verder is een Radio MP3-speler ingebouwd, met 6 luidsprekers. Hiernaast is gekozen voor een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. En een Driver Performance Assistent. Met hierbij voor de veiligheid en beveiliging een Lane Departure Warning Systeem, een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC) en een motor startblokkering.

Aandrijflijn

XF 480 FTG 6x2 Boonstra Transport - afgeleverd door Bedrijfswagen Service Friesland

De stoere donkerblauwe XF 480 FTG is uitgevoerd met een sterke PACCAR MX-13 motor 355 kW/ 483 pk met een Euro 6 uitlaatemissie. En een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met handbediening en 12 versnellingen Full versie.

Jan Boonstra Transport

Jan Boonstra Transport is gevestigd in Tjerkgaast. Het transportbedrijf vervoerd containertransport, los gestort, Palletvervoer, en levert machinevervoer op een semi dieplader.

DAF XF 480 FTG 6×2

Bij dit prachtig mooie transportbedrijf mag Bedrijfswagen Service Friesland de mooie XF 480 FTG 6×2 toevoegen. Een erg mooi visitekaartje op het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Reindert Boonstra veel succes, plezier en veilige kilometers toe!

XF 480 FTG 6x2 voor Jan Boonstra Transport