XF 480 FAR Space Cab voor Berg Transport!

Berg Transport kiest weer voor een nieuwe DAF XF 480 FAR 6×2!

XF 480 FAR Space Cab voor Berg Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF XF 480 FAR Space Cab aan Berg Transport in Marum. Een schitterende DAF combinatie welke geheel naar de wens van Berg Transport is opgebouwd. Klaar voor het lange afstand transport voor Nationaal en Internationaal!

DAF XF 480 FAR Space Cab

De XF 480 FAR Space Cab is uitgevoerd met een mechanische cabine-ophanging met ruime Space Cab. En is geheel gespoten in de bedrijfskleuren van Berg Transport.

Interieur XF 480

XF 480 FAR Space Cab voor Berg Transpart

Het interieur van de XF 480 Space Cab is van alle luxe voorzien. Waarin de chauffeur kan plaats nemen in een comfortabele Luxury Air chauffeursstoel. En het Cruise Control is uitgevoerd met een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS-3.

Daarnaast bezit de XF 480 voor de veiligheid een DAF Night Lock. Een Lane Departure Warning System. Een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC). Een Frontcamerasysteem en een Basis SCM motorstartblokkering.

Aandrijving

De DAF XF 480 Space Cab is uitgevoerd met een krachtige MX-13 motor met een Euro 6 uitlaatemissie. En een soepele Geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen met handbediening Full-versie. Met een achterasverhouding van 2,05.

Wij zijn bij Bedrijfswagen Service Friesland trots dat wij deze schitterende DAF XF 480 FAR 6×2 Space Cab hebben mogen toevoegen aan het wagenpark van Berg Transport in Marrum. De DAF combinatie is een waar visitekaartje op het Nationale en Internationale wegennet.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Berg Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

XF 480 FAR Space Cab voor Berg Transport