XF 460 FT 4×2 voor Vellinga Int. Transportbedrijf

De jong gebruikte DAF XF 460 FT 4×2 Super Space Cab, een DAF naar ieders hart, zo blijkt nu wel. Bedrijfswagen Service Friesland mocht wederom de sleutels overhandigen van een jong gebruikte XF 460 FT 4×2 aan Vellinga Internationaal Handels- en Transportbedrijf uit Easterein (Litt.). Vellinga heeft niet voor niets wederom voor de DAF XF 460 gekozen. De XF is een truck waarin iedere chauffeur zich bijzonder welkom voelt vanwege de ruime cabine. En omdat de XF aan alle eisen en wensen van de chauffeur voldoet. Daarnaast het feit dat DAF Trucks een zeer dicht Europees dealernetwerk heeft. Wat Vellinga met het internationaal transportbedrijf zeer goed uit komt. En dit is voor ons ook belangrijk, dat Vellinga zich gesteund en thuis voelt bij Bedrijfswagen Service Friesland. En daarnaast een zeer effectief Servicenetwerk!

DAF XF 460 FT voor Vellinga Int. Handels- en Transportbedrijf

DAF XF 460 4×2 Cabine exterieur

De jong gebruikte DAF XF 460 is uitgerust met een zeer ruime cabine en een 12,9 liter PACCAR MX-13 motor. Met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. En daarnaast speciaal op maat gemaakt voor Vellinga Internationaal Transportbedrijf. De XF-cabine heeft een mooiere intense kleur rood gekregen, een rode kleur naar ieders hart. Waarop de witte strepen ook een ‘strakker’ uiterlijk geven. En waaruit je kunt opmaken de snelle service van Vellinga Internationaal transport. Kortom de XF 460 heeft een update gekregen qua uiterlijk. Maar waarin je nog steeds de huisstijl van Vellinga Internationaal Transport herkent! De DAF XF heeft daarnaast een imposant front, een karakteristieke zwarte grille en fraaie stijlelementen. Waarbij de karakteristieke grille ook in een belangrijke mate bijdraagt aan een optimale koeling van de motor. Voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik.

Cabine interieur met ruim comfort

jong gebruikte DAF XF 460 FT 4x2 Cabine Interieur

De jong gebruikte DAF XF 460 heeft een zeer ruime cabine. Met een leefruimte van 12,6 m3, en een stahoogte van 2,25 meter. Waarin de chauffeur een Luxury Air chauffeursstoel heeft met tweetraps stoelverwarming. En daarnaast een Stand verwarming met een automatische temperatuurregeling (ATC). En ruim 535 liter aan opbergruimten en een koellade van 42 liter. De cabine heeft grote zijruiten uit één stuk. En het unieke DAF Night Lock dat doeltreffend beschermd tegen inbraak en beroving.

Laadvermogen

Voor het lange afstandstransport welke de chauffeurs van Vellinga Transport wekelijks afleggen. Zijn een hoog laadvermogen en een ontspannen rijgenot bepalende factoren. Dankzij het lichte chassis en achteras is veel gewicht bespaard. Zonder concessies te doen aan stijfheid en duurzaamheid. De as-ophanging en besturing dragen ook bij aan een hoog rijcomfort, net als de cabineophanging. De XF 460 FT 4×2 is een genot om mee te rijden.

Aan het internationale transportbedrijf wordt deze mooie XF 460 FT 4×2 toegevoegd. De DAF XF 460 gespoten in de mooie nieuwe rode kleur van Vellinga Internationaal Transportbedrijf. Is een onvergetelijk mooi visitekaartje op het Nationale en Internationale wegennet.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Vellinga Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

Jong Gebruikte DAF XF 460 voor Vellinga Transport