XF 460 4×2 trekker voor Visser Transporten Bolsward

Bedrijfswagen Service Friesland heeft afgelopen zaterdag een prachtige DAF XF mogen afleveren bij Visser Transporten Bolsward. De DAF XF 460 FT is uitgevoerd met een sterke PACCAR MX-13 motor. In verband met de inzet van de DAF XF 460 is door Bedrijfswagen Service Friesland een opbouw verricht betreft een Hydrauliek installatie voor Kippen en Walking Floor. Een schitterend jong gebruikte XF 460 4×2 trekker waar je als DAF dealer trots op bent om te mogen afleveren!

XF 460 4X2 trekker voor Visser Transporten Bolsward

XF 460 4×2 trekker

De DAF XF 460 is uitgevoerd met een mechanische cabine ophanging. Met hierop een mooie ruime Space Cab welke heel veel binnenruimte geeft! Daarnaast heeft de XF een vaste dakspoiler met Fenders. De cabine is gespoten in de mooie lichtblauwe bedrijfskleur waarin eenieder Visser Transporten Bolsward herkend!

Cabine interieur XF 460 4×2 trekker

De XF 460 4×2 trekker geeft een heerlijke ruime werkplek met een groot luxe comfort voor de chauffeur. En met de frisse cabine interieur kleur in Dark Sand en decoratie kleur in Piano black een cabine waarin de chauffeur zich op en top thuis voelt. Met een Luxury Air chauffeursstoel met armsteun. En daarnaast is de DAF XF- cabine uitgevoerd met een Standverwarming met Restwarmtepomp en timer. En een Automatische temperatuurregeling met airco. Met een elektrische raambediening.

Jong gebruikte DAF XF 460 4x2 trekker voor Visser Transporten Bolsward

Communicatie en rijmanagement

Voor het rijmanagement is gekozen voor een Adaptieve Cruise Control met FCW en AEBS. En een Driver Performance Assistent.

Voor de veiligheid is voor een Lane Departure Warning System en een Voertuig Stabiliteit Regeling (VSC) gekozen.

DAF XF 460 FT 4×2 Space Cab

Wij hebben weer een schitterend jong gebruikte XF 460 4×2 trekker mogen toevoegen aan het grote wagenpark van Visser Transporten Bolsward. Een waar visitekaartje op het Nederlandse wegennet voor VTB!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Visser Transporten en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

XF 460 4x2 trekker voor Visser Transporten Bolsward