XF 450 FAN 6×2 Visser Transporten Bolsward

Opnieuw mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen van een DAF XF aan Gert Visser, de chauffeur van Visser Transporten Bolsward. Het betreft de XF 450 FAN 6×2 welke is uitgevoerd met een sterke PACCAR MX-11 motor. En daarnaast is een DAF XM6 Brandstofsysteembescherming ingebouwd door Bedrijfswagen Service Friesland. De DAF XM6 beschermt het nieuwe DAF Euro 6 brandstofsysteem extra tegen verontreinigingen en vocht in de brandstof. De XM6 is een oplossing die de kans op reparaties voorkomt en ongeplande stilstand beperkt.

XF 450 FAN 6x2 voor Visser Transporten Bolsward

XF 450 FAN 6×2 Cabine exterieur

De nieuwe DAF XF is uitgevoerd met een Space Cab. Waarop een Aerodynamische verstelbare dakspoiler voor de Space Cab is geplaatst. De bakwagen is in eigen beheer opgebouwd. Daarnaast is de DAF XF in de bedrijfskleur gespoten waarin eenieder Visser Transporten Bolsward herkend.

Cabine interieur

De kleur van het cabine interieur is in de warme kleur Dark Sand. En hiernaast is het decoratie cabine interieur Piano Black. De chauffeur mag plaats nemen in een Luxury Air chauffeur stoel, met voor hem het zwarte Soft Grip stuurwiel. De DAF XF heeft vele opties waaronder een Automatische temperatuurregeling met Airco. En daarnaast een Stand verwarming met Restwarmtepomp en Timer. Het glazen dakluik is voor de chauffeur elektrisch bedienbaar.

Communicatie en rijmanagement

Bij een groot wagenpark als Visser Transporten kan het DAF Connect niet ontbreken. Het optimaliseert de voertuigbeschikbaarheid, vermindert de operationele kosten en verhoogt de logistieke efficiency. DAF Connect stelt Visser Transporten tevens in staat onderhoud en reparaties zo effectief mogelijk te plannen en voordeel te halen uit advies op maat. Dat dankzij DAF Connect gegeven kan worden. Daarnaast is de XF 450 in het bezit van een Truck Phone met een luxe luidsprekerssysteem en 6 luidsprekers. Voor het rijmanagement is de XF 450 FAN 6×2 in het bezit van een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. Met daarnaast een Driver Performance Assistent om de chauffeur optimaal te laten presteren.

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid is de XF 450 FAN in het bezit van een Lane Departure Warning System met een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC). En voor de beveiliging een achteruitrijsignalering met een SCM-alarmsysteem.

Aandrijflijn XF 450 FAN 6×2

De DAF XF bakwagen heeft een Geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen. Met handbediening Full Versie. En een achterasverhouding van 2,38. Als remsysteem heeft de XF 450 een MX Engine Brake.

Wij feliciteren Visser Transporten maar wat graag met deze prachtige XF 450 FAN 6×2.

Het is een waar visitekaartje op het wegennet!

Daarnaast wensen wij Visser Transporten Bolsward en de chauffeur Gert Visser veel succes en veilige kilometers.

Gerelateerde artikelen

XF 450 FAN 6x2 met DAF connect voor Visser Transporten Bolsward