XF 450 4×2 trekker voor Verkeersschool Berend Knol

Bedrijfswagen Service Friesland mocht van een XF 450 4×2 trekker de sleutels overhandigen aan Verkeersschool Berend Knol in Leeuwarden. De XF 450 heeft een 10,8 -liter PACCAR MX-11 motor. Met een Euro 6 uitlaatemissie. Een geautomatiseerde versnellingsbak met 12 versnellingen en handbediening. Deze zeer ruime Super Space Cab beschikt ook over een lucht geveerde cabine wat weer bijdraagt aan het rij comfort.

XF 450 4x2 trekker voor Verkeersschool Berend Knol

Het Cabine Interieur van de XF 450 4×2 trekker

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand. Met als decoratiekleur Piano Black. Waarbij zowel de chauffeursstoel als de bijrijdersstoel allebei Luxury Air zijn. De XF 450 4×2 trekker heeft een Automatische temperatuurregeling met Airco. En een Standverwarming met restwarmtepomp en Timer.

In overleg met de rijschool heeft Bedrijfswagen Service Friesland daarnaast nog diverse aanpassingen gedaan aan de XF 450. Waardoor wij trots kunnen zeggen dat wij wederom voor verkeersschool Berend Knol tot een prachtig mooi resultaat zijn gekomen.

Zo is de spiegel lay-out dubbele bediening, en is het motormanagement aangepast van de XF 450 4×2 trekker. Met deze aanpassingen is het mogelijk om met een automatische schakelende versnellingsbak ook met de hand te schakelen.

Ook beschikt deze XF 450 4×2 trekker over de meest uiteenlopende opties, zoals:

  • Lane departure Warning System
  • Adaptive Cruise Control
  • AEBS
  • Predictive Cruise Control
  • Silent modes (Minder dan 72 decibel, quiet certificaat)
  • LZV uitvoering

Communicatie en rijmanagement

De XF 450 4×2 trekker heeft een Universele Fleet Management Systeem “DAF Connect”. Zo is Verkeersschool Berend Knol altijd op de hoogte van de actuele locatie waar de andere les-voertuigen zich bevinden. Berend Knol kan zelf aangeven bij welke afwijkingen hij een signaal wil ontvangen, bijvoorbeeld met betrekking tot snelheid, route, locatie en brandstofverbruik. Zo kan hij – indien nodig – meteen reageren. Tevens draagt dit weer bij aan de cursus het nieuwe rijden.

DAF Connect optimaliseert:

  • De voertuigbeschikbaarheid
  • Reduceert de operationele kosten
  • En verhoogt de logistieke efficiency

Verkeersschool Berend Knol

Verkeersschool Berend Knol

Verkeersschool Berend Knol is uitgegroeid van een eenvoudige plaatselijke verkeersschool tot een volwaardig en toonaangevend opleidingsinstituut voor onder andere personenauto, motor, vrachtauto en autobus.

Vanaf 1980 kan men bij verkeerschool Berend Knol terecht voor elk rijbewijs en de hierbij behorende chauffeurs beroepsopleidingen. Door de jarenlange ervaring bereikt Verkeersschool Berend Knol B.V. een hoog slagingspercentage. Het systeem van lesgeven, dit wil zeggen zeer intensief en op jou als cursist gericht, wordt door de meeste cursisten als hoogst plezierig ervaren.

Bij Verkeersschool Berend Knol B.V. staan zij niet alleen voor jou klaar om aan jouw opleidingseisen te voldoen, maar bieden jou tevens de mogelijkheid om een basis te leggen voor een blij en veilig weggedrag met behulp van ervaren vakmensen.

Verkeersschool Berend Knol B.V. hanteert het volgende motto: “Wij weigeren niemand, iedereen is hier welkom voor een gedegen opleiding en krijgt de garantie voor een zeer uitgebalanceerde opleiding met een groot scala aan mogelijkheden!

BSF geeft bij elke Nieuwe DAF LF, CF of XF DAF Driver Training cadeau

Bedrijfswagen Service Friesland geeft bij elke nieuw verkochte DAF LF, CF of XF een DAF Driver Training cadeau

Bedrijfswagen Service Friesland geeft bij elke nieuw verkochte DAF LF, CF of XF een DAF Driver Training cadeau. Waardoor de chauffeurs van de nieuw afgeleverde DAF-trucks bij Verkeerschool Berend Knol terecht kunnen voor een gratis DAF Driver Training Chauffeurstraining. Deze telt tevens mee voor de code 95 punten.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Verkeersschool Berend Knol en de les instructeurs veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

XF 450 4x2 trekker voor Verkeersschool Berend Knol