Vierde GINAF truck voor De Waard Sneek

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de vierde GINAF truck uit een serie van 5 aan De Waard Transport & Overslag in Sneek, dit keer betreft het weer een GINAF 4345 X6 TSV. De Waard welke vestigingen in Sneek, Meppel en Zeewolde heeft, en actief is op het gebied van grond- weg- en waterbouw en transport & overslag. Het bedrijf heeft een eigen vloot van 15 voertuigen. Daarnaast heeft het bedrijf een uitgebreid machinepark van 50 grondverzet machines, uiteenlopend van minigravers tot 60 tons rupskranen, zware shovels en knikdumpers.

Vierde GINAF truck voor de Waard Transport en Overslag

Vierde GINAF truck voor De Waard – GINAF 4345 X6 TSV

Aan de eigen vloot van de Waard is dus nu vandaag de vierde GINAF truck toegevoegd. Dit maal is wederom een GINAF 4345 X6 TSV toegevoegd aan het wagenpark van De Waard. De GINAF 4345 X6 TSV is voorzien van de Paccar MX-13 krachtbron met 460 pk in combinatie met de ZF As-Tronic 16 versnellingsbak met speciale GINAF Offroad software. De chauffeur van De Waard krijgt hiermee nu de mogelijkheid te kiezen tussen een weg- en een terreinstand. De versnellingsbak kan daarmee in beide omstandigheden nu optimaal en zonder concessies zijn werk doen.

De 4345 X6 TSV is een 8×6 aangedreven voertuig, waarvan de tweede as hefbaar is. Hiermee kan het voertuig zowel in het zand-asfalt werk ingezet worden. Met zijn 43 ton GVW kan het voertuig ruim 43 ton aan lading verzetten.

GINAF 4345 X6 TSV voor de Waard

Vierde GINAF truck voor de Waard

 

 

 

 

 

 

De Waard heeft hiermee weer een bijzonder mooie truck aan zijn wagenpark toegevoegd! Binnenkort volgt de vijfde GINAF truck.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst firma de Waard en de chauffeur Peter veel succes en veilige kilometers met de GINAF 4345 X6!

5e GINAF 4345 TSV voor De Waard