Vacature

Leerling BedrijfsautotechnicusBen jij als bedrijfsautotechnicus op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de collega welke wij zoeken bij Bedrijfswagen Service Friesland

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Enthousiast, leergierig en flexibel?
Dan ben jij de leerling bedrijfsautotechnicus welke wij zoeken!

Bedrijfswagen Service Friesland is gevestigd in Leeuwarden en Bolsward. Als allround bedrijfswagendealer van de merken DAF en GINAF zijn wij een begrip in Noord West Friesland. Wij staan bekend om onze hoge service maar ook om ons totaalpakket op het gebied van After Sales.

Bedrijfswagen Service Friesland is wegens uitbreiding op zoek naar een:

Leerling bedrijfsautotechnicus m/v

Vacature leerling bedrijfsautotechnicus en vacature 1e bedrijfsautotechnicus

Iedere dag zetten onze medewerkers zich voor 100% met eerste klas service in voor onze klanten. Werken bij Bedrijfswagen Service Friesland betekent samen werken als één team aan één ultiem doel; de klant op de weg houden.

Bedrijfswagen Service Friesland geeft jou graag de kans om mee te groeien in een moderne en prettige werkomgeving waar kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.

Vacature leerling bedrijfsautotechnicus

Vacature 1e Bedrijfsautotechniucus

Diensten

Ben jij als bedrijfsautotechnicus op zoek naar een nieuwe uitdaging in een jong en dynamisch bedrijf? Ben je hiernaast klantvriendelijk, enthousiast, leergierig en flexibel? Dan ben jij de collega welke wij zoeken bij Bedrijfswagen Service Friesland!

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden, zijn wij op zoek naar een:

1e bedrijfsautotechnicus

Als Bedrijfsautotechnicus ben je verantwoordelijk voor het stellen van diagnose en het correct en veilig uitvoeren van alle voorkomende reparatie- onderhouds- revisie- en modificatie werkzaamheden aan trucks, opleggers en aanhangwagens, koelmotoren, laadkleppen, maar ook aan bestelwagens. Dit doe je met behulp van desbetreffende diagnose apparatuur en volgens de werkplaats instructie van de importeur.

Vacature 1e Bedrijfsautotechnicus