Vacature

Zoek jij in Friesland, Leeuwarden, Bolsward een vacature bedrijfsautotechnicus? Ben je hierbij klantvriendelijk, enthousiast, collegiaal en flexibel? Dan zien wij jou sollicitatie graag tegemoet. Hier naast hebben wij een vacature leerling bedrijfsautotechnicus. Wil jij graag het vak Bedrijfsautotechnicus leren? Lees in de onderstaande vacatures meer informatie over jou functie binnen Bedrijfswagen Service Friesland.

Bedrijfswagen Service Friesland is gevestigd in Leeuwarden en Bolsward. Als allround bedrijfswagendealer van de merken DAF en GINAF zijn wij een begrip in Noord West Friesland. Wij staan bekend om onze hoge service en om ons totaalpakket op het gebied van Aftersales.

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden, zijn wij op zoek naar een:

Leerling bedrijfsautotechnicus m/v

vacature leerling bedrijfsautotechnicus en vacature 1e bedrijfsautotechnicus bedrijfswagen service friesland leeuwardenvacature leerling bedrijfsautotechnicus en vacature bedrijfsautotechnicus bedrijfswagen service friesland Bolsward

 

 

 

 

 

Iedere dag zetten onze medewerkers zich voor 100% met eerste klas service in voor onze klanten. Bij Bedrijfswagen Service Friesland werken. Betekent als één team samenwerken aan één ultiem doel. De klant op de weg houden.

Bedrijfswagen Service Friesland geeft jou graag de kans om mee te groeien in een moderne en prettige werkomgeving. Waar kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.

Wat is jou functie?

Je zal het onderhoud en de reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan bedrijfswagens. Hier naast werk je aan opbouwsystemen en laadkleppen. In deze functie werk je in een goed uitgeruste en moderne werkomgeving.

Wie zoeken wij?

 • Je volgt een opleiding bedrijfsautotechnicus, opleidingsniveau 2. En je wil graag werkervaring op doen bij een erkend (BOVAG gecertificeerd) leer bedrijf
 • Klantvriendelijk, enthousiast, flexibel en leergierig
 • Klant- en servicegericht en je hebt oog voor kwaliteit
 • Collegiaal en houdt van aanpakken
 • Je werkt graag in teamverband

Wat bieden wij jou?

Bedrijfswagen Service Friesland B.V. BSFBedrijfswagen Service Friesland biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. En wij geven jou graag de kans om mee te groeien in een moderne en prettige werkomgeving. Waar kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.

Wij zijn een van de initiatiefnemers van de Truck Academy. De opleiding voor bedrijfsautotechnicus. We hechten veel waarde aan de opleiding van jonge mensen. Hier naast doen we er alles aan om ons huidige personeel vakbekwaam te houden

Heb je vragen?

Rinze Louwsma staat jou graag te woord. Rinze Louwsma kun je bereiken onder telefoonnummer 058 – 288 0288

Ben je enthousiast?

Stuur een sollicitatiebrief + CV en motivatie per email naar:
R.Louwsma@bsftrucks.nl  t.a.v. Rinze Louwsma

Download Vacature leerling bedrijfsautotechnicus

Vacature 1e bedrijfsautotechnicus

vacature 1e bedrijfsautotechnicus Leeuwarden Bolsward Friesland

Zoek jij in Friesland Leeuwarden, Bolsward een vacature bedrijfsautotechnicus? Ben je hiernaast op zoek naar een nieuwe uitdaging in een jong en dynamisch bedrijf? En ben je klantvriendelijk, enthousiast en flexibel? 

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden, zijn wij op zoek naar een:

1e bedrijfsautotechnicus

Je bent verantwoordelijk voor het stellen van een diagnose. En het correct en veilig uitvoeren van alle voorkomende reparatie, onderhoud, revisie en modificatie werkzaamheden. Aan trucks, opleggers en aanhangwagens, koelmotoren, laadkleppen, en aan bestelwagens. Dit doe je met diagnose apparatuur en volgens de werkplaats instructie van de importeur.

De functie eisen

 • Je beschikt over technische kennis voertuigtechniek op min. MBO 3 niveau
 • In het in het bezit van APK I, bij voorkeur APK II en tachograaf ijken
 • Klantvriendelijk, enthousiast, leergierig en flexibel
 • Collegiaal en je houdt van aanpakken
 • Goede contactuele vaardigheden
 • Bereid om cursussen te volgen
 • In het bezit van rijbewijs B, C, en E
 • Bereid om periodiek op zaterdagochtend te werken en mee te werken in de ITS storingsdienst

Wil jij ons team versterken?

Stuur dan je sollicitatiebrief + CV en motivatie per mail naar: R.Louwsma@bsftrucks.nl
t.a.v. Rinze Louwsma

Download vacature 1e bedrijfsautotechnicus

 
 

” width=”20″ height=”20″>