Vacature

Zoek jij in Friesland een vacature leerling bedrijfsautotechnicus? Bedrijfswagen Service Friesland geeft jou graag de kans om mee te groeien in een moderne en prettige werkomgeving waar kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Ben je  klantvriendelijk, enthousiast, leergierig en flexibel? Wij zien jou sollicitatie graag tegemoet. Hier naast zijn wij nog op zoek naar een bedrijfsautotechnicus. Zoek jij in Friesland een vacature bedrijfsautotechnicus? Ben je hier naast op zoek naar een nieuwe uitdaging in een jong en dynamisch bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou. En zien wij jou sollicitatie graag tegemoet.

Zoek jij in Friesland een vacature leerling bedrijfsautotechnicus of zoek jij in Friesland een nieuwe uitdaging in de vacature bedrijfsautotechnicus? Dan ben jij de leerling bedrijfsautotechnicus of bedrijfsautotechnicus welke wij zoeken!

Bedrijfswagen Service Friesland is gevestigd in Leeuwarden en Bolsward. Als allround bedrijfswagendealer van de merken DAF en GINAF zijn wij een begrip in Noord West Friesland. Wij staan bekend om onze hoge service en om ons totaalpakket op het gebied van Aftersales.

Bedrijfswagen Service Friesland is wegens uitbreiding op zoek naar een:

Leerling bedrijfsautotechnicus m/v

vacature leerling bedrijfsautotechnicus en vacature bedrijfsautotechnicus bedrijfswagen service friesland leeuwardenvacature leerling bedrijfsautotechnicus en vacature bedrijfsautotechnicus bedrijfswagen service friesland Bolsward

 

 

 

 

 

Iedere dag zetten onze medewerkers zich voor 100% met eerste klas service in voor onze klanten. Werken bij Bedrijfswagen Service Friesland betekent samen werken als één team aan één ultiem doel. De klant op de weg houden.

Bedrijfswagen Service Friesland geeft jou graag de kans om mee te groeien in een moderne en prettige werkomgeving waar kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.

Wat is jou functie?

Als leerling bedrijfsautotechnicus onderhoud en repareer je bedrijfswagens, en werk je aan gerelateerde zaken zoals opbouwsystemen en laadkleppen. In deze functie werk je in een goed uitgeruste en moderne werkomgeving.

Wie zoeken wij?

 •  Je volgt een opleiding bedrijfsautotechnicus, opleidingsniveau 2, en wil graag werkervaring op doen bij een erkend (BOVAG gecertificeerd) leer bedrijf
 • Je bent klantvriendelijk, enthousiast, flexibel en leergierig
 • Je bent klant- en servicegericht en je hebt oog voor kwaliteit
 • Je bent collegiaal en houdt van aanpakken
 • Je werkt graag in teamverband

Wat bieden wij jou?

Bedrijfswagen Service Friesland B.V. BSFBedrijfswagen Service Friesland biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. En wij geven jou graag de kans om mee te groeien in een moderne en prettige werkomgeving waar kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.

Wij zijn een van de initiatiefnemers van de Truck Academy. De opleiding voor bedrijfsautotechnicus. We hechten veel waarde aan de opleiding van jonge mensen. Hier naast doen we er alles aan om ons huidige personeel vakbekwaam te houden

Heb je vragen?

Dan staat Rinze Louwsma jou graag te woord, Rinze Louwsma kun je bereiken onder telefoonnummer 058 – 288 0288

Ben je enthousiast?

Stuur dan een sollicitatiebrief + CV en motivatie per mail naar:
R.Louwsma@bsftrucks.nl  t.a.v. Rinze Louwsma

Download Vacature leerling bedrijfsautotechnicus

Vacature 1e bedrijfsautotechnicus

Bedrijfswagens-Maximaal-rendement-wagenpark bedrijfswagen service friesland

Zoek jij in Friesland een vacature bedrijfsautotechnicus? Ben je hiernaast op zoek naar een nieuwe uitdaging in een jong en dynamisch bedrijf? En ben je klantvriendelijk, enthousiast, leergierig en flexibel? Dan ben jij de collega welke wij zoeken!

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden, zijn wij op zoek naar een:

1e bedrijfsautotechnicus

Als Bedrijfsautotechnicus ben je verantwoordelijk voor het stellen van een diagnose, en het correct en veilig uitvoeren van alle voorkomende reparatie- onderhoud- revisie- en modificatie werkzaamheden aan trucks, opleggers en aanhangwagens, koelmotoren, laadkleppen, maar ook aan bestelwagens. Dit doe je met behulp van desbetreffende diagnose apparatuur, en volgens de werkplaats instructie van de importeur.

De functie eisen

 • Je beschikt over technische kennis voertuigtechniek op min. MBO 3 niveau
 • Je bent in het in het bezit van APK I, bij voorkeur APK II en tachograaf ijken
 • Je bent klantvriendelijk, enthousiast, leergierig en flexibel
 • Je bent collegiaal en je houdt van aanpakken
 • Je beschikt over goede contactuele vaardigheden
 • Je bent bereid om cursussen te volgen
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B, C, en E
 • Je bent bereid om periodiek op zaterdagochtend te werken en mee
  te werken in de ITS storingsdienst

Wil jij ons team versterken?

Stuur dan je sollicitatiebrief + CV en motivatie per mail naar: R.Louwsma@bsftrucks.nl
t.a.v. Rinze Louwsma

Download vacature 1e bedrijfsautotechnicus

 
 

” width=”20″ height=”20″>