Vacature

Bedrijfsautotechnicus

Ben jij nog niet zo lang afgestudeerd als Bedrijfsautotechnicus en wil je graag werken in een moderne DAF Service garage? Of zit jij als Bedrijfsautotechnicus al even in het vak maar zoek jij een nieuwe uitdaging? Ben jij hiernaast klantvriendelijk, enthousiast, leergierig en flexibel? Maar bovenal ook collegiaal en je houd van aanpakken. Dan geven wij bij Bedrijfswagen Service Friesland jou graag de kans om te solliciteren op onze vacature Bedrijfsautotechnicus voor onze vestiging in Bolsward Friesland!

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden hebben wij een

Vacature Bedrijfsautotechnicus M/V

bedrijfsautotechnicus-vacature

De functie

Als Bedrijfsautotechnicus ben je verantwoordelijk voor het stellen van de diagnose en het correct en veilig uitvoeren van alle voorkomende reparatie, onderhoud revisie en modificatie werkzaamheden aan trucks, opleggers en aanhangwagens, koelmotoren, laadkleppen, maar ook aan bestelwagens. Dit doe je met behulp van desbetreffende diagnose apparatuur en volgens de werkplaats instructie van de importeur.

vacature bedrijfsautotechnicus,

De functie eisen

 • Je beschikt over technische kennis voertuigtechniek op min. MBO 3 niveau
 • En je bent in het bezit van APK I, bij voorkeur ook APK II en tachograaf ijken
 • Je bent klantvriendelijk, enthousiast, leergierig en flexibel
 • Hiernaast ben je collegiaal en je houd van aanpakken
 • Je beschikt over goede contactuele vaardigheden
 • Plus je bent bereid om cursussen te volgen
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B, C en E
 • En je bent bereid om periodiek op zaterdagochtend te werken en mee te draaien in de ITS storingsdienst

Interesse voor vacature Bedrijfsautotechnicus

Stuur dan je sollicitatiebrief+ CV en motivatie per mail naar r.louwsma@bsftrucks.nl t.a.v. Rinze Louwsma

Download vacature bedrijfsautotechnicus

Vacature leerling bedrijfsautotechnicus

bedrijfsautotechnicus-vacature

Altijd al graag het vak bedrijfsautotechnicus willen leren? Dan is dit nu je kans! Bedrijfswagen Service Friesland geeft jou graag de kans om als leerling bedrijfsautotechnicus mee te groeien in een moderne en prettige werkomgeving. Waar kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Je zal als leerling het onderhoud en de reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan bedrijfswagens. Hiernaast werk je aan opbouwsystemen en laadkleppen. Ben je enthousiast, collegiaal en houd je van aanpakken?

Dan ben jij de leerling bedrijfsautotechnicus welke wij zoeken!

In de onderstaande vacature leerling bedrijfsautotechnicus lees je meer informatie over jouw functie binnen Bedrijfswagen Service Friesland.

Vacature leerling bedrijfsautotechnicus

Bedrijfswagen Service Friesland is gevestigd in Leeuwarden en Bolsward. Als allround bedrijfswagen dealer van de merken DAF en GINAF zijn wij een begrip in Noord West Friesland. Daarnaast staan wij bekend om onze hoge service en om ons totaalpakket op het gebied van Aftersales.

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden, zijn wij op zoek naar een:

Leerling bedrijfsautotechnicus m/v

Iedere dag zetten onze medewerkers zich voor 100% met eerste klas service in voor onze klanten. Bij Bedrijfswagen Service Friesland werken betekent als één team samenwerken aan één ultiem doel. De klant op de weg houden.

onderhoud en truck reparatie - onze monteurs maken het verschil

Bedrijfswagen Service Friesland geeft jou graag de kans om als leerling bedrijfsautotechnicus mee te groeien in een moderne en prettige werkomgeving. Waar kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.

Wat is jou functie?

Je zal als leerling bedrijfsautotechnicus het onderhoud en de reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan bedrijfswagens. Hiernaast werk je aan opbouwsystemen en laadkleppen. In deze functie werk je in een goed uitgeruste en moderne werkomgeving.

Wie zoeken wij?

 • Je volgt een opleiding bedrijfsautotechnicus, opleidingsniveau 2. En je wil graag werkervaring op doen bij een erkend (BOVAG gecertificeerd) leer bedrijf
 • Je bent klantvriendelijk, enthousiast, flexibel en leergierig
 • Klant- en servicegericht en je hebt oog voor kwaliteit
 • Collegiaal en houdt van aanpakken
 • Je werkt graag in teamverband

Wat bieden wij jou?

Bedrijfswagen Service Friesland B.V.- BSF Leeuwarden BSF Bolsward

Bedrijfswagen Service Friesland biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. En wij geven jou graag de kans om mee te groeien in een moderne en prettige werkomgeving. Waar kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.

Wij zijn een van de initiatiefnemers van de Truck Academy. De opleiding voor bedrijfsautotechnicus. We hechten veel waarde aan de opleiding van jonge mensen. Daarnaast doen we er alles aan om ons huidige personeel vakbekwaam te houden.

Heb je vragen?

Rinze Louwsma staat jou graag te woord. Rinze Louwsma kun je bereiken onder telefoonnummer 058 – 288 0288

Ben je enthousiast?

Stuur een sollicitatiebrief + CV en motivatie per email naar:
R.Louwsma@bsftrucks.nl  t.a.v. Rinze Louwsma

Download Vacature leerling bedrijfsautotechnicus

Gerelateerde artikelen