Used XF 480 FT 4×2 voor Hoogland Gras en Groen

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een Used XF 480 FT 4×2 Space Cab aan Hoogland Gras en Groen. Chauffeur Durk Hooghiemster heeft het stokje over gedragen aan Bert Hallema. Durk gaat na 34 jaar met pensioen en heeft in Bert een waardige opvolger gevonden..

Used XF 480 FT 4x2 voor Hoogland Gras en Groen
Durk gaat na 34 jaar met pensioen en heeft in Bert een waardige opvolger gevonden..

Used XF 480 FT 4×2 Space Cab

De used XF 480 FT is uitgevoerd met een mechanische cabine-ophanging met een ruime Space Cab. En is gespoten in de bedrijfskleuren van Hoogland Gras en Groen.

Interieur

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand. Met als decoratiekleur Piano black. Waarin de chauffeur Bert Hallema mag plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel. Daarnaast is de used XF 480 FT 4×2 Space Cab voorzien van een Standverwarming met Restwarmtepomp en timer. En een Automatische temperatuurregeling met Airco.

Rijmanagement en veiligheid

Voor het rijmanagement is de used XF 480 FT 4×2 uitgevoerd met een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. En een Driver Performance Assistent. En voor de veiligheid de DAF XF in het bezit van een Lane Departure Warning Systeem en een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC).

Gebruikte XF 480 FT 4x2 voor Hoogland Gras en Groen

Aandrijflijn

De used XF 480 FT 4×2 is uitgevoerd met een krachtige MX-13 motor. Met een Euro 6 uitlaatemissie voor een schoner milieu. En een Geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen, en handbediening Full-versie.

Hoogland Gras en Groenvoeders Marrum BV

Hoogland Gras-en Groenvoeders Marrum BV is een bedrijf dat sinds de overname in 2000 deel uitmaakt van De Haan Groep en is uitgegroeid tot een specialist in klein- en grootschalig graslandbeheer, ruwvoeroogst op afstand, grasdrogen en de teelt en handel van ruwvoergewassen, zoals gras en mais. Wij beschikken over een hiervoor gespecialiseerd machinepark en vaste vakmensen. Wij werken vanuit onze locatie Marrum en ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in Friesland en Groningen.

Hoogland is gespecialiseerd in:

  • Graslandbeheer
  • Ruwvoederteelt en -handel
  • Containertransport
  • Hoogwaardige verwerking van biomassa

Wij zijn bij Bedrijfswagen Service Friesland trots de used XF 480 FT 4×2 Space Cab te mogen toevoegen aan het wagenparkbeheer van Hoogland Gras en Groen. Het is een waar visitekaartje op het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Hoogland Gras en Groen en chauffeur Bert Hallema veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

Used XF 480 FT 4x2 Space Cab voor Hoogland Gras en Groen