De uitslag van de mooiste truck van 2016

Elke ondernemer is trots op zijn/haar bedrijf. Wij van Bedrijfswagen Service Friesland vinden dat dit wel eens in het zonnetje mag worden gezet! Dit is de reden dat wij vier weken geleden zijn begonnen met onze actie “ Mooiste truck van het jaar 2016 “.

We wisten niet wat we konden verwachten. De mensen er om heen waren meteen razend enthousiast! Geweldige reacties en de mooiste foto’s van trucks kwamen binnen! De trucks bleven dagelijks binnenkomen, tot afgelopen week aan toe. Geweldig! Waar door wij een ieder enorm bedanken voor jullie inzending!

De Top 5

Afgelopen week hebben Anne Bijker, Heine de Vries en Rinze Louwsma ieders afzonderlijk een top 5 gemaakt van de mooiste trucks. De 1e plaats kreeg 5 punten, de 2e plaats 4 punten, en zo meer. De top 5 van een ieder werd verstuurd naar een onafhankelijk iemand, en de punten werden opgeteld. Het was dan ook een verrassing welke trucks 1e, 2e en 3e zouden worden.

Mooiste truck van het jaar 2016!

Dan nu over tot de uiteindelijke uitslag.

De mooiste truck van 2016
Postma veevoeders in Gauw

http://www.postmagauw.nl/

1e prijs De mooiste truck van 2016 Postma veevoeders Gauw

 

2e prijs Friesche Olie- en verfhandel in Leeuwarden

http://www.fov.nu

2e prijs mooiste truck 2016 Friesche olie- en verfhandel in Leeuwarden

3e prijs Fa. Wassenaar in Bitgummole

http://www.mestweg.nl

3e-prijs- Mooiste truck van het jaar 2016 Fa. Wassenaar

De uitreiking van de prijzen

Gisteren en vandaag heeft Heine de prijzen uitgereikt aan de nummers 1, 2 en 3. Het was een welkome verrassing dat Heine de prijzen persoonlijk uitreikte aan de mooiste truck van het jaar 2016 Postma in Gauw, de 2e prijs aan Jan S. v/d Veen van de Friesche Olie- en verfhandel in Leeuwarden, en de 3e prijs aan Lieuwe Aukes Wassenaar van de Fa. Wassenaar in Bitgummermole.

En de foto’s, die spreken voor zich van een wel geslaagde actie Mooiste truck van 2016!

De mooiste truck van 2016 Postma veevoeders GauwDe mooiste truck van 2016 Postma veevoeders Gauw