Tweede DAF XF uit serie van 6 DAF trucks Tiltrans

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de tweede DAF XF uit een serie van 6 DAF trucks aan Tiltrans in Bergum

Tweede DAF XF uit een serie van zes voor Tiltrans in Bergum

Tweede DAF XF Space Cab

Wederom op maat gemaakt in de bedrijfskleuren van Tiltrans, en perfect voor de lange afstanden welke het transportbedrijf dagelijks maakt. De prominente en stijlvolle grille met aluminium accenten en de fraaie koplampen geven de XF zijn krachtige en elegante uitstraling. De grille draagt in belangrijke mate ook bij aan de uitstekende koeling van de motor voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik op lange afstanden.

Zowel de koplampen als de mistlampen zijn uitgevoerd in onbreekbaar Lexan. De Spoilers en fenders reduceren het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot met 10 procent. Ze zijn zorgvuldig afgestemd op de voertuigbreedte van 2,55 meter. Hetzelfde geldt voor de aerodynamische spatborden met geïntegreerd knipperlicht, goed zichtbaar voor fietsers en voetgangers voor extra veiligheid. De XF is doordacht, tot in het kleinste detail.

Ook deze tweede DAF XF FT 440 trekker is door zijn specifieke kleurigestelling een visitekaartje voor transportbedrijf Tiltrans, waarmee trots kan worden gereden op het wegennet van Europa!

Wij wensen Tilkema en chauffeur veel succes en veilige kilometers met deze prachtige DAF XF truck.

 

2e DAF XF voor Tiltrans