Tweede DAF CF 290 – FAN 6×2 voor gemeente Sud West Fryslan

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de tweede DAF CF 290 FAN 6×2 aan de gemeente Sud West Fryslan in Sneek.

tweede DAF CF 290 - FAN 6x2 afgeleverd door bedrijfswagen service friesland aan gemeente sud west fryslan

De eerste keer dat de gemeente Sud West Fryslan BSF vond was Bedrijfswagen Service Friesland nog maar net opgestart, en begon onze verkoop voor de gemeente met maar liefst 4 DAF CF 290 FAN 6×2 trucks.  Hierna bleef de gemeente Sud West Fryslan Bedrijfswagen Service Friesland vinden met in eind april dit jaar 3 afvalinzameling DAF FAN CF 290 trucks, en kort geleden de 1e DAF CF 290 FAN 6×2 truck waarvan nu de tweede afgeleverd is. Waar wij als BSF enorm ons best voor doen, maar enorm waarderen!

Tweede DAF CF 290 FAN 6×2tweede DAF CF 290 - FAN 6x2 afgeleverd door bedrijfswagen service friesland aan gemeente sud west fryslan

De opbouw van deze tweede DAF CF truck is ook weer gedaan door VDL Dronten, welke specialist is in innovatieve zijladersystemen. De uitvoering van het chassis is met een gestuurde achteras, hiermee beschikken deze trucks over een uitermate korte draaicirkel.

De veiligheid staat voorop! Uiteraard is hierin geïnvesteerd, zowel in het front, achter, en zij zicht camera’s. Hiernaast is ook Lisa Alert toegepast. Dit is een systeem dat een akoestisch signaal in de cabine afgeeft. Zodra een fietser zich in de dode hoek begeeft.

Met het toepassen van een geheel automatische versnellingsbak. Is dit voor de chauffeur een enorm bedrijfsvriendelijke vrachtauto, waardoor deze de aandacht echt op de weg kan houden.

De tweede DAF CF 290 FAN 6 x2 ook weer een mooi geheel geworden voor de gemeente Sud West Fryslan!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de Gemeente Sud West Fryslan en de chauffeur veel succes en veilige kilometers.

Nieuwe DAF XF 530 FT voor Terpstra Transport Terschelling

Tweede DAF CF 290 FAN 6x2 afgeleverd door bedrijfswagen service friesland aan gemeente sud west fryslan