Twee Pure Excellence DAF XF voor Lootsma Tanktransport!

“Kwaliteit is wat ons vervoert”, is het slogan van Lootsma Tanktransport. Zo reden we gisteren wederom met twee Pure Excellence DAF XF richting onze klant Lootsma Tanktransport in Bolsward. Waarna Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels mocht overhandigen van twee Pure Excellence DAF XF 450 FT 4×2 Space Cab trekkers. Met een brede ruime cabine en breed inzetbaar, precies wat Lootsma Tanktransport nodig heeft! Met de juiste mix van betrouwbaar, duurzaam en een hoog rendement. Is waarom de keuze wederom op de DAF XF 450 is gevallen.

Twee Pure Excellence DAF XF voor Lootsma Tanktransport Bolsward
Twee chauffeurs op 1 auto, Renz Jaspers & Kevin Bosma

Twee Pure Excellence DAF XF

De cabine van de XF 450 is uitgevoerd als een lucht-geveerde cabineophanging. Met een strak exterieur in een uitzonderlijk mooie bedrijfskleur waarin we Lootsma Tanktransport herkennen. Gespoten in de strakke blauwwitte bedrijfskleur, en de bedrijfsnaam duidelijk zichtbaar op het front.

DAF XF 450 interieur

De chauffeur stapt in een zeer ruime cabine en zit daarnaast comfortabel in een Luxury Air chauffeursstoel. Met een Dashboard van alle luxe voorzien. En windschermen opgebouwd om het zijraam. Met elektrisch bedienbare ramen en een ECAS-afstand bediening met uitgebreide functies. Een Automatische temperatuurregeling met Airco. En een Stand verwarming met restwarmtepomp en timer. Daarnaast heeft Bedrijfswagen Service Friesland een Stand Airco ingebouwd in het cabine-dak. De twee Pure Excellence DAF XF hebben ook een Extra Comfort matras.

Twee Pure Excellence DAF XF voor Lootsma Tanktransport

Communicatie en rijmanagement

Het wagenparksysteem DAF Connect zorgt ervoor dat het rijmanagement uitstekend verloopt. “Dit houdt in dat via GPS 24/7 de voertuigen gevolgd kunnen worden.”

Daarnaast heeft DAF Connect de volgende opties:

  • DAF Connect optimaliseert de voertuigbeschikbaarheid
  • Vermindert de operationele kosten
  • En verhoogt de logistieke doeltreffendheid

Daarnaast kan de chauffeur handig gebruik maken van de Adaptieve Cruise Control met FCW en AEBS samen met het Predictive Cruise Control. Waarnaast de Driver Performance Assistent de chauffeur ondersteunt in het optimaal rijden.

Veiligheid van de XF

De XF 450 zal altijd veilig in de avond parkeren met het DAF Night Lock systeem, waarbij de XF veilig is voor diefstal. Daarnaast is de XF ook in het bezit van een Lane Departure Warning System, een Voertuig Stabiliteitsregeling (VSC) en een achteruit rij signalering.

Aandrijflijn

De twee XF 450 zijn uitgevoerd met een MX-11 motor met 330 kw/449 pk. Samen met daarnaast een Euro 6 uitlaatemissie. Een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen en in handbediening Full versie.

Pure Excellence DAF XF 450 voor Lootsma Tanktransport

De twee DAF XF 450 zijn twee Pure Excellence DAF XF waar Lootsma Tanktransport trots op mag zijn. Twee DAF trucks met een optimaal visitekaartje voor het Nationale en Internationale transport!

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Lootsma Tanktransport en de chauffeurs Renz Jaspers & Kevin Bosma maar wat graag! En daarnaast wensen wij jullie veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

Twee Pure Excellence DAF XF voor Lootsma Tanktransport