Twee nieuwe DAF trucks voor J.M.M. Speedcargo

Bedrijfswagen Service Friesland mocht aan J.M.M. Speedcargo de sleutels overhandigen van maar liefst twee nieuwe DAF trucks. Beide DAF LF trucks zijn voorzien met een laadklep van 1500 kg, het is een Dhollandia laadklep welke opgebouwd zijn door Jos Visser carrosserie in Drachten. De laadklep is geheel naar de wens van Technische Unie en Speedcargo gebouwd.

Twee nieuwe DAF trucks voor Speedcargo

Twee nieuwe DAF trucks

Deze beide DAF trucks gaan voor 100% in de planning van de Technische Unie hun werk doen.

Ook is er gedacht aan de veiligheid. hiervoor zijn de volgende opties gemonteerd: Lane Departure Warning, AEBS, en een achteruitrij-signalering. De DAF LF trucks zijn voorzien van een achterzicht camera welke mede hierdoor voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Ook door de wendbaarheid en het netto ledig gewicht heeft men beslist om voor DAF te kiezen, de DAF LF heeft in deze range het gunstigste chassis wat weer resulteert in het hoogste laadvermogen.

Twee nieuwe DAF LF trucks voor Speedcargo

J.M.M. Speedcargo al 30 jaar een bekend gezicht!

J.M.M. Speedcargo is een bedrijf welke al 30 jaar lang koerierswerk doet in alle soorten transport, zowel koel als pakketdienst, en houd zich erg bezig met spoedvrachten. Het bedrijf wordt bestuurd door dhr. Abe en Klaas Bosma welke 24/7 bereikbaar zijn. Dit heeft tot gevolg dat men heel erg inspeelt op de wensen van de klant, wat weer resulteert in een grote gun factor. Wij van Bedrijfswagen Service Friesland zijn zeer trots dat wij deze beide DAF trucks mochten gaan leveren.

Wij wensen J.M.M. Speedcargo en de Techniche Unie veel veilige en economische kilometers toe met deze mooie DAF LF trucks!

Bewaren

Bewaren

Twee nieuwe DAF LF trucks voor Speedcargo