Twee DAF CF 400 4×2 trekkers Visser Transporten

Twee DAF CF 400 4x2 trekkers voor Visser Transport Bolsward

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van twee DAF CF trekkers aan Visser Transporten Bolsward. Visser heeft de twee DAF CF 400 4×2 trekkers mede gekocht om het gunstige brandstof verbruik. En daarbij heeft de service van Bedrijfswagen Service Friesland B.V. de doorslag gegeven!

Visser Transporten al meer dan 75 jaar een begrip!

Visser Transporten heeft 75 jaar ruime ervaring opgebouwd. Waarin zij zijn uitgegroeid tot een onderneming welke is gespecialiseerd in distributie. Zij leveren van bouwmaterialen tot aanverwante goederen en gekoelde- en diepvriestransport. Een specialiteit van Visser Transporten is hierin “verhuizingen”.

Visser Transporten levert ook met de grootst mogelijke aandacht voor het logistieke proces. En met precieze en adequate leversnelheid die uniek is in deze branche. Di komt omdat het team van Visser Transporten bestaat uit gemotiveerde mensen. Het zijn creatieve, ondernemende en betrokken vakmensen. Daarnaast zorgt het team en hun wagenpark voor een breed inzetbaar palet aan transport oplossingen. Waarmee zij uw goederen met zorg en aandacht behandelen. Zodat ze snel en betrouwbaar worden vervoerd. Een specialiteit van Visser Transporten is “verhuizingen”.

Twee DAF CF 400 4×2 trekkers

Aan dit mooie wagenpark zijn nu twee DAF CF 400 4×2 trekkers toegevoegd. De twee DAF CF zijn een mooi visitekaartje voor Visser Transporten in Bolsward. Twee DAF CF waar zij zeker trots op mogen zijn!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Visser Transport veel succes en veilige kilometers toe!

Krone Tautliner oplegger voor Visser Transporten Bolsward

Gerelateerde DAF artikelen

Twee DAF CF trekkers voor Visser Transport Bolsward