Twee DAF CF 400 4×2 trekkers Visser Transporten

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van twee DAF CF trekkers aan Visser Transporten Bolsward. Visser heeft de twee DAF CF 400 4×2 trekkers mede gekocht om het gunstige brandstof verbruik. En daarbij heeft de service van Bedrijfswagen Service Friesland B.V. de doorslag gegeven. Twee DAF CF 400 4x2 trekkers voor Visser Transport Bolsward

Visser Transporten al meer dan 75 jaar een begrip!

Visser Transporten is een transportbedrijf welke al zeer lange tijd in het logistieke transport bekend is, namelijk al meer dan 75 jaar. 75 jaar waarin Visser Transporten al ruime ervaring heeft opgebouwd, waarin zij zijn uitgegroeid tot een onderneming gespecialiseerd in distributie van bouwmaterialen, aanverwante goederen en gekoelde- en diepvriestransport.

Een specialiteit van Visser Transporten is “verhuizingen”. Visser Transporten levert met de grootst mogelijke aandacht voor het logistieke proces, met precieze en adequate leversnelheid die uniek is in deze branche. Het team van Visser Transporten bestaat uit gemotiveerde mensen, die kunnen worden omschreven als creatieve, ondernemende , betrokken vakmensen. Het team en hun wagenpark zorgen voor een breed inzetbaar palet aan transport oplossingen, waarmee zij uw goederen met zorg en aandacht behandelen. Zodat ze snel en betrouwbaar worden vervoerd.

Twee DAF CF 400 4×2 trekkers

Aan dit mooie wagenpark zijn nu twee DAF CF 400 4×2 trekkers toegevoegd. De twee DAF CF trekkers zijn een mooi visitekaartje voor Visser Transporten in Bolsward. Twee DAF trekkers waar zij zeker trots op mogen zijn!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Visser Transport veel succes en veilige kilometers toe!

Krone Tautliner oplegger voor Visser Transporten Bolsward

Twee DAF CF trekkers voor Visser Transport Bolsward