Transport Compleet Hardenberg 2018

Bedrijfswagen Service Friesland (BSF), ESA, Sent Waninge en Truckservice Friesland (TSF) bundelen hun krachten en zullen zich gezamenlijk aan u presenteren op Transport Compleet Hardenberg 2018! Transport Compleet Hardenberg is dé vakbeurs voor de transportbranche. En is drie dagen, van 13 t/m 15 maart a.s., het trefpunt waar ondernemers verbonden aan de transportbranche elkaar kunnen ontmoeten.

Bedrijfswagen Service Friesland op Transport Compleet Hardenberg 2018 - het trefpunt waar ondernemers verbonden aan de transportbranche elkaar kunnen ontmoeten

De vakbeurs voor de transportbranche

Om klanten in Hardenberg kennis te laten maken met de DAF XF 530 FT Super Space Cab (Anniversary Editie) en de DAF CF480 FTG Space Cab. Op stand nummer 513 kunt u de trucks van DAF bewonderen. En nader kennis maken met de medewerkers van Bedrijfswagen Service Friesland (BSF), Autobedrijven ESA, Sent Waninge en Truckservice Friesland (TSF).

Kaarten bestellen Transport Compleet Hardenberg 2018

Wij hopen u te mogen begroeten op onze stand 513; Dé vakbeurs voor de transportbranche is van 13 t/m 15 maart van 14:00 t/m 22:00 uur geopend. Bedrijfswagen Service Friesland heet u van harte welkom.

U kunt op de volgende website https://mijn.evenementenhal.nl/portal/index.aspx?eventid=3644&Language=3644 na registratie, uw gratis entreebewijs aanvragen om Transport Compleet Hardenberg 2018 te bezoeken.