Terberg Yard terminal trekker voor Rentex

Bedrijfswagen Service Friesland had nu wel een hele bijzondere aflevering. Namelijk een nieuwe Terberg Yard 4×2 terminal trekker voor Rentex in Bolsward. Rentex gaat deze Terberg Yard 4×2 gebruiken om de aanhangwagens en opleggers binnen het wagenpark te verplaatsen. Rentex heeft gekozen voor het modeltype YT 182. Deze is zeer handig en heeft een bijzondere korte draaicirkel.

Terberg- Yard 4x2 terminal trekker

Terberg Yard 4×2 terminal trekker een gemak voor de machinist!

Om oplegger en aanhangwagen aan en los te koppelen kan de machinist vanuit de cabine deze automatisch loskoppelen. Daarnaast is ook de koppeling schotel hydraulisch hefbaar. Mede hierdoor kan hij veel handelingen overslaan waardoor dit enorm veel tijd scheelt. De Terberg trekker is voorzien van een volledig automatische versnellingsbak wat een gemak is voor de machinist!

Klaar voor gebruik!

Terberg 4x2 terminal trekker om aanhangwagens en opleggers te verplaatsen

Gespoten in de bedrijfskleuren van Rentex. Samen met een Airconditioning, een NATO start connectie van 24V en een automatisch smeersysteem is de Terberg terminal trekker klaar voor gebruik. Waarin de duidelijke zichtbaarheid ook niet is vergeten, want met de Led werklampen is deze duidelijk zichtbaar!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Rentex en de machinist Jan Venema vele ergonomische werkuren, en heel veel plezier in het werken met de Terberg Yard 4×2 terminal trekker!

Gerelateerde artikelen Rentex

Terberg Yard 4x2 terminal trekker voor Rentex