Team achter Bedrijfswagen Service Friesland

  • geweldige open huis - opening BSF door Wout Zijlstra
  • Vacature bedrijfsautotechnicus bedrijfswagens -
  • nieuwbouw DAF service pand leeuwarden

Bedrijfswagen Service Friesland B.V. is gevestigd in Leeuwarden en Bolsward. Dit mooie bedrijf is in 2014 opgericht door Anne Bijker, Heine de Vries en Rinze Louwsma. Ondernemend voortkomend uit het voormalige Cosmo Trucks. Wij staan door hard werken, kwaliteit leveren en afspraken nakomen in Noordwest Friesland bekend als een betrouwbare alert opererende serviceorganisatie. BSF Leeuwarden en BSF Bolsward zijn representatief zichtbaar vanaf de snelweg en zijn logistiek probleemloos bereikbaar voor klanten en toeleveranciers.

ARVE Error: Mode: lightbox not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Het team achter Bedrijfswagen Service Friesland staat met een technisch zeer vakkundig monteurs team voor u klaar in Leeuwarden en Bolsward. Met korte lijnen en 24/7 inzetbaarheid houden wij uw bedrijfsvoertuigen en getrokken materieel in topconditie.

Alles aan de kant voor de klant

BSF wordt laagdrempelig bestuurd door ervaren professionals. Met passie voor het vak, een sterk gevoel voor service, maximale klantbetrokkenheid en korte lijnen. Wij werken samen als één team aan één ultiem doel, u op de weg brengen én houden. Met andere woorden, alles aan de kant voor de klant.

De kracht van BSF: alle diensten onder één dak

Uw rijdend materieel is cruciaal voor uw core business. Stilstand kost u geld. Daarom voert BSF onderhoud, service en reparatie niet alleen secuur, maar ook snel uit. Gecentraliseerd onder één dak. Een extra tandje bijzetten in úw belang is voor ons dagelijkse kost.

DAF Service & Parts dealer

DAF Service & Parts dealer bsf leeuwarden en bsf bolsward

Bedrijfswagen Service Friesland is DAF Service & parts dealer in Friesland. Wij zijn hét erkende adres voor uw vertrouwde aankoop van een DAF truck en een DAF trekker met trailer. Uiteraard inclusief DAF gecertificeerd onderhoud en service.  U kunt bij ons terecht voor nieuwe DAF trucks, DAF LF, DAF XF, DAF CF. En gebruikte First Choice DAF trucks. Samen met u komen we altijd tot de meest efficiënte transportoplossing.

Inzet op maximale onderhoudsefficiency

De insteek van BSF is met maximale onderhoudsefficiency het rendement op uw transportbewegingen te helpen verhogen.

Het team achter Bedrijfswagen Service Friesland B.V. | BSF

Het team achter Bedrijfswagen Service Friesland staat met een technisch vakkundig monteurs team voor u klaar . Wij bieden u snel toegang tot eerste klas service. En wij werken samen als één team aan één ultiem doel. U op de weg brengen en houden met veilige en volledig gecertificeerde bedrijfswagens en getrokken materieel. Uw werkgebied is ons verzorgingsgebied: Noord-West Friesland, inclusief de waddeneilanden. Wij zien u graag in één van onze vestigingen BSF Leeuwarden en BSF Bolsward!

Anne Bijker - team achter bedrijfswagen service friesland
Anne Bijker
a.bijker@bsftrucks.nl
Heine de Vries - team achter bedrijfswagen service friesland
Heine de Vries
h.devries@bsftrucks.nl
Rinze Louwsma - team achter bedrijfswagen service friesland
Rinze Louwsma
r.louwsma@bsftrucks.nl

Gerelateerde artikelen