Serie van 3 DAF CF voor BMN bouwmaterialen

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de eerste DAF CF uit een serie van 3 DAF CF trekkers aan BMN bouwmaterialen. BMN heeft wederom voor de veelzijdige en stijlvolle DAF CF gekozen, betreft de DAF CF 410 FT Sleeper Cab. Breed inzetbaar. En daarnaast maken tal van nieuwe designelementen de nieuwe DAF CF 410 een aantrekkelijke truck voor het oog!

Chauffeur BMN bouwmaterialen voor de nieuwe DAF CF 410 FT Sleeper Cab
Chauffeur BMN bouwmaterialen voor de 1e DAF CF 410 uit een serie van 3 DAF CF

Exterieur DAF CF

De DAF CF 410 is uitgevoerd met een mechanische cabine-ophanging en een stijlvolle Sleeper Cab. De ergonomische zonnecab zorgt voor een betere aerodynamica en een lager brandstofverbruik. Maar ook is er handig gebruik gemaakt van de voorzijde, door de bedrijfsnaam van BMN duidelijk zichtbaar op de zonnecab te plaatsen. De cabine is gespoten in de prachtige huiskleur van BMN bouwmaterialen. Met boven het DAF- LOGO volop ruimte voor de domeinnaam BMN.NL Waaronder de grille-strips een krachtige, aantrekkelijke en moderne uitstraling geven!

Interieur DAF CF

3 DAF CF voor BMN bouwmaterialen

Het toonaangevende interieur van de DAF CF 410 heeft een premium uitstraling. Waarin het dashboard uitgevoerd is in Dark Sand met Black Rock decoratie panelen. Daarnaast zorgt het dashboard voor een optimaal gebruiksgemak. Zo ook is een Orlaco zijzicht camerasysteem in de DAF CF 410 gebouwd, welke voor de omstanders des te meer veiligheid geeft. En dankzij de slimme voertuigelektronica is de positie van de individuele schakelaars aangepast aan de inzet van de truck en de voorkeur van de chauffeur. Wat zorgt voor optimaal gemak. Daarnaast heeft de DAF CF een comfortabele Automatische temperatuurregeling met Airco. Al met al op en top chauffeurscomfort!

Communicatie en rij-management

In de nieuwe DAF CF trekker is een Universeel Fleet Management Systeem Connector toegepast. Met voor de communicatie een Truck Phone. Hiernaast is gekozen voor een Adaptieve Cruise Control met FWS en AEBS. Met een Driver Performance Assistent om iedere chauffeur optimaal te laten presteren. En voor de veiligheid en ook beveiliging bezit de DAF CF 410 een Lane Departure Warning Systeem.

Voertuigstabiliteitsregeling (VSC)

1e DAF CF 410 uit serie van 3 DAF CF voor BMN bouwmaterialen

Een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC) is een elektronisch actief veiligheidssysteem. Welke de bestuurder helpt de beheersing over zijn voertuig te behouden bij kritische manoeuvres. Zoals bij plotseling uitwijken om een obstakel te vermijden of bij krachtig sturen in een onverwacht krappe bocht.

Aandrijflijn

De DAF is uitgevoerd met een MX-11 motor met een Euro 6 uitlaatemissie. Met hierbij een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen en ook een handbediening Full-versie.

Wij zijn trots dat we 3 DAF CF trekkers mogen toevoegen aan het wagenpark van BMN bouwmaterialen. Weer drie mooie visitekaartjes op het wegennet voor BMN!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst BMN bouwmaterialen en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

Serie van 3 DAF CF voor BMN bouwmaterialen