Rentex en Bedrijfswagen Service Friesland (BSF) gaan partnership aan

Bolsward- Rentex heeft een partnership gesloten met DAF trucks dealer Bedrijfswagen Sërvice Friesland. ” BSF is een betrouwbare partner die ons niet alleen kan voorzien van nieuwe milieuvriendelijk vrachtauto’s. Maar ook het onderhoud, service en reparatie op een snelle en vakkundige manier uit kan voeren aan de eigen trucks en opleggers.” Afgelopen week werd de overeenkomst gesloten. En dat betekent vooral de voortzetting van een inmiddels lange relatie.

Ondertekening officiële samenwerkingsovereenkomst

Richard Mulder, productie manager bij Rentex en Anne Bijker, directeur van BSF Bedrijfswagen Service Friesland ondertekenden vorige week de officiële samenwerkingsovereenkomst. Twee Bolswarder bedrijven die innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

Rentex en Bedrijfswagen Service Friesland - partnership aan

De samenwerking tussen Rentex en Bedrijfswagen Service Friesland bestaat al behoorlijk wat jaren.We proberen als familiebedrijf samenwerking te zoeken met de lokale markt. En waren op zoek naar een betrouwbare partner die ons niet alleen kan voorzien van nieuwe, milieuvriendelijke vrachtauto’s maar ook het onderhoud, service en reparatie op een snelle en vakkundige manier uit kan voeren. Daarnaast bestaat ons wagenpark grotendeels uit DAF vrachtauto’s en opleggers en is Bedrijfswagen Service Friesland officieel DAF Service & Parts dealer. Aldus Richard.

We proberen als familiebedrijf samenwerking te zoeken met de lokale markt. En waren op zoek naar een betrouwbare partner die ons niet alleen kan voorzien van nieuwe, milieuvriendelijke vrachtauto’s maar ook het onderhoud, service en reparatie op een snelle en vakkundige manier uit kan voeren

Ook BSF is enthousiast met dit langdurige partnerschap. Anne Bijker: “Wij zijn verheugd Rentex als partner en klant te mogen verwelkomen. We proberen met onze expertise mee te denken om de doelen die Rentex zichzelf heeft gesteld te realiseren”. Rentex probeert de milieubelasting zoveel mogelijk te beperken. En heeft aan ons het verzoek gedaan om alle oudere, milieuonvriendelijke units in het wagenpark zo snel mogelijk te vervangen voor milieuvriendelijke. Met de aanschaf van vier nieuwe trucks, twee nieuwe trekkers, 4 nieuwe opleggers bestaat het wagenpark nu uit 22 vrachtauto’s met de Euro 5 norm en 6 vrachtauto’s met de Euro 6 emissienorm. Hierbij voldoet het wagenpark van Rentex Floron aan de strengste milieu eisen met betrekking tot CO2 uitstoot.

Rentex Floron

Rentex opgericht in 1913, is gespecialiseerd in het reinigen en leasen van textiel voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Wekelijks wordt ca. 400.000 kg wasgoed en 200.000 stuks dienstkleding verwerkt. Met het eigen wagenpark van 59 vrachtauto’s en opleggers wordt zeven dagen per week was gehaald en gebracht naar klanten in heel Nederland. Onder het motto “Taking Care together” wordt samenwerking gezocht met lokale ondernemers.

Bedrijfswagen Service Friesland

BSF is in 2014 opgericht en komt voort uit het voormalig Cosmo Trucks. Met vestigingen in Bolsward en Leeuwarden wordt onderhoud, service en reparaties uitgevoerd voor vrachtauto’s en aanhanger voor geheel Noordwest Friesland. Ook is BSF officieel DAF dealer en verzorgt hiervoor de verkoop binnen geheel Noordwest Friesland.

New DAF CF 410 voor Rentex

2 nieuwe-DAF CF met- aanhangwagen voor Rentex Floron