Met goed camper onderhoud gaat u onbezorgd weg!

Is uw camper al gereed voor een weekend weg?

Dan wilt u natuurlijk allereerst wel veilig weg. En met goed camper onderhoud gaat u onbezorgd weg. Bedrijfswagen Service Friesland is vakkundig en een expert op het gebied van het juiste onderhoud en reparatie voor uw camper. Waarvoor een afspraak snel gemaakt is in Leeuwarden of Bolsward!

Camper onderhoud is onbezorgd weg

Diagnose onderhoud en reparatie

Wij beschikken over een moderne werkplaats met speciale bruggen waardoor de grootste campers bij Bedrijfswagen Service Friesland in Leeuwarden en Bolsward terecht kunnen.

Voor Bedrijfswagen Service Friesland maakt het niet uit van welk jaar type uw camper ook is. Met elke motor of opbouw van welke camper dan ook zijn onze monteurs bekend.

Daarnaast hebben wij met het uitstekende apparatuur snel de juiste diagnose van uw camper. Waardoor uw camper vakkundig en snel van een goede reparatie is voorzien. Bij BSF hoeft u uw camper dus ook nooit lang te missen, Uw camper rijdt bij ons veilig en APK gekeurd de werkplaats uit!

Met uitstekend apparatuur snel de juiste diagnose van uw camper. Uw camper rijdt bij Bedrijfswagen Service Friesland veilig en APK gekeurd de werkplaats uit! Klaar voor een weekend weg!

Afspraak onderhoudsbeurt camper

Voor het juiste onderhoud van uw camper kunt u dagelijks een afspraak maken bij Bedrijfswagen Service Friesland in Leeuwarden of in Bolsward. Zodat uw camper op en top klaar is voor uw eerste weekend weg.

Bovenal krijgen alle NKC leden 10% korting op arbeid en onderdelen!

U kunt telefonisch contact opnemen met onze vestiging in Leeuwarden 058 288 0288  of onze vestiging in Bolsward 0515 57 22 00

Of u kunt een afspraak maken via onderstaand contactformulier, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contactformulier

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Gerelateerde artikelen