Nieuwe XF 480 voor FH Transport

Daar ging weer een nieuwe XF 480 “On the road again”. Dit keer mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen aan Frans en Lucie Hoekstra van FH Transport in Opende. F.H.-transport rijdt met deze prachtige DAF voor G.G. de Vries in Minnertsga. De DAF XF FT 4×2 Super Space Cab is uitgerust met een PACCAR MX-13 motor Euro 6 uitlaatemissie. Hierdoor is de DAF XF comfort de nieuwste milieueisen.

XF 480 voor FH Transport - nieuwe DAF XF 480 FT 4x2

DAF XF FT 4×2 Super Space Cab

De DAF trekker heeft een Aeropakket met een mooie ruime Super Space Cab en een lucht geveerde cabine cabineophanging. Met om te beginnen een Super Air chauffeursstoel. En een koellade en opberglade. De DAF schakelt zuinig en soepel met een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen. De achteras reductie met een achteras verhouding van 2.21. Waar door er met een bijzonder laag toerental wordt gereden wat weer resulteert in een erg laag brandstofverbruik.

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand met decoratie kleur Piano Black. Met een automatische klimaatregeling in de cabine. En een standverwarming met restwarmtepomp en 7-daagse timer.

Nieuwe XF 480 exterieur

De nieuwe XF 480 is uitgerust met ledkoplampen. En met led dag- en bocht verlichting en mistlampen heeft de DAF een duidelijk ruim zicht. Met bovenop de Super Space Cab nog een paar mooie Skylights en een stand airco is de DAF XF FT 4×2 Super Space Cab met zijn mooie zwarte cabinekleur een plaatje om te zien!

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid is de nieuwe XF 480 uitgerust met een DAF Night Lock. Een Lane Departure Warning Systeem en een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC). Hierbij nog een achteruitrijsignalering en een SCM-alarmsysteem.

Frans Hoekstra van FH Transport kan trots zijn op de zeer complete nieuwe XF 480!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst FH Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

DAF XF FT Super Space Cab voor GBN Trans

nieuwe xf 480 voor FH transport