Nieuwe XF 480 Super Space Cab voor Giesing

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een nieuwe XF 480 SSC aan Giesing Int Logistiek wegvervoer. Het betreft een DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab. Deze XF is besteld met een 4.00 meter wielbasis en een 9 ton vooras, en naderhand zijn er zijskirts gemonteerd.

Nieuwe XF 480 SSC voor Giesing

Nieuwe XF 480 Super Space Cab voor Giesing Int Logistiek wegvervoer

De Nieuwe XF 480 SSC voor Giesing is uitgevoerd met een lucht geveerde cabineophanging. Met daarnaast een Aerodynamische vaste dakspoiler voor de Super Space Cab met Fenders. En in de huiskleur van Giesing Int Logistiek wegvervoer gespoten door de Graaf Autospuiterij in Zwaagdijk.

Cabine interieur DAF XF 480 FT

Voor de chauffeur is een Super Air chauffeursstoel met arm steun.

De kleurafwerking van het cabine interieur is de warme kleur Dark Sand. En de decoratie kleur Piano black. Voor de chauffeur is een Super Air chauffeursstoel met arm steun. Daarnaast is de XF 480 ssc uitgevoerd met een Automatische Klimaatregeling. En een Standverwarming en 7 daagse Timer. Inclusief een Stand Airco.

Communicatie en rijmanagement

Voor het rijmanagement is DAF Connect toegepast. DAF Connect helpt om de voertuigbeschikbaarheid te verhogen. De operationele kosten te verlagen en optimale logistieke doeltreffendheid te realiseren. Op basis van de informatie die DAF Connect geeft, kan het onderhoudt ook nog beter worden afgestemd op uw specifieke wagenpark en bedrijfsvoering. Bedrijfswagen Service Friesland ondersteunt proactief door op het juiste moment onderhoud en reparaties in te plannen en uit te voeren. Daarnaast is in de DAF XF 480 een Truck Phone met luxe luidsprekersysteem met 6 luidsprekers toegepast, Inclusief een Garmin multimedia systeem. Een Adaptieve Cruise Control met FCW en AEBS. En een Driver Performance Assistent.

Een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC) is een elektronisch actief veiligheidssysteem dat de chauffeur helpt de beheersing over zijn voertuig te behouden bij kritische manoeuvres

Aan de veiligheid is uiteraard ook gedacht. Met een DAF Night Lock tegen diefstal. En ook voor de veiligheid van de chauffeur een Lane Departure Warning-system. En met een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC). Een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC) is een elektronisch actief veiligheidssysteem. Deze helpt de chauffeur de beheersing over zijn voertuig te behouden bij kritische manoeuvres. Zoals bij plotseling uitwijken om een obstakel te vermijden. f bij krachtig sturen in een onverwacht krappe bocht.

Aandrijving

In de DAF XF 480 FT Super Space-Cabine zit een sterke PACCAR MX-13 motor. Met een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen, handbediend en Full-versie. Een MX Engine Brake en een aangedreven achteras met schijfremmen. Met daarnaast 2x een aluminium brandstoftank met totaal 1380 liter inhoud.

Giesing Int Logistiek wegvervoer

Transportbedrijf Giesing zit al 20 jaar in het vak. En wie al 20 jaar in het vak zit, kan zeggen dat hij ervaren is. Zo ook GLW Giesing. Het in Bolsward gevestigde bedrijf is met name op het gebied van Warehousing de laatste jaren flink uitgebreid.

GLW Giesing transporteert diverse goederen naar vele (Inter) nationale bestemmingen. Dankzij een uitstekende planning en ervaren chauffeurs is het transport just in time.

Door een mogelijkheid te bieden voor op- en overslag van goederen kan GLW Giesing de beste service bieden. Het warehouse in Bolsward is inmiddels gegroeid tot 2500 vierkante meter.

DAF XF 480 FT Super Space Cab

Wij zijn dankbaar dat Giesing Int Logistiek wegvervoer Bedrijfswagen Service Friesland ook heeft gevonden. Aan het wagenpark wordt een prachtige DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab toegevoegd. Een waar visitekaartje voor Giesing op het Nationale en Internationale wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert GLW Giesing en de chauffeur maar wat graag! Wij wensen jullie veel succes en vele veilige kilometers toe!

Bedrijfswagen Service Friesland B.V.

Beoordeel Bedrijfswagen Service Friesland met een Google Review, bedankt!

Nieuwe DAF XF 480 FT Super Space Cab voor Giesing