Nieuwe XF 450 FT 4×2 Lootsma Tanktransport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een Nieuwe XF 450 FT 4×2 aan Lootsma Tanktransport BV in Bolsward. Lootsma heeft gekozen voor de DAF XF 450 om het lage eigen gewicht, waar door het netto laadvermogen toeneemt.

Nieuwe XF 450 FT 4x2 Space Cab Lootsma Tanktransport

Nieuwe XF 450 FT 4x2 Lootsma Tanktransportxf 450 ft 4x2 trekker Lootsma Tanktransport

 

 

 

 

 

 

 

DAF XF 450 FT 4×2 Space Cab

De nieuwe XF 450 FT 4×2 trekker is uitgevoerd met een MX-11 PACCAR-motor. Met een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak, en 12 versnellingen.

Cabine Exterieur

De cabine van de nieuwe XF 450 FT 4×2 is gespoten in de bedrijfskleur waarin wij Lootsma Tanktransport allemaal herkennen. Een prachtig blauwwit uiterlijk. Met boven het DAF-logo de bedrijfsnaam van Lootsma Tanktransport duidelijk weergegeven. De cabine-ophanging is lucht geveerd.

Cabine Interieur

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand met Piano Black. Met voor de chauffeur een Luxury Air chauffeursstoel. Een automatische temperatuurregeling en airco. Standverwarming met restwarmtepomp en timer. En een ECAS-afstandsbediening met uitgebreide functies. Verder bezit de XF 450 FT 4×2 een Adaptive Cruise control met FCW en AEBS. En een Predictive Cruise Control met DAF Performance Assistant.

Fraai vormgegeven dashboard van de nieuwe XF 450 FT 4×2

Het dashboard van de DAF XF 450 is fraai vormgegeven met een zeer informatief instrumentenpaneel. De informatie voor de chauffeur is nog verder uitgebreid om effectief actie ondernemen te vergemakkelijken. Het duidelijke instrumentenpaneel heeft andere lettertypen en een nieuwe styling voor nog betere leesbaarheid. En het infopaneel voor de chauffeur biedt meer informatie voor meer comfort en efficiency. Om de chauffeursprestaties nog verder te verbeteren. Zo zijn de instellingen logischer ingedeeld. En bevat de Driver Performance Assistant (DPA) nog meer tips voor zuinig rijden.

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid van de chauffeur is op de DAF XF 450 een DAF Night Lock geplaatst. Een Lane Departure Warning System. En een Voertuig Stabiliteitsregeling (VSC) met achteruitrijsignalering.

Nieuwe XF 450 FT 4x2 een visitekaartje voor Lootsma Tanktransport

Visitekaartje voor Internationaal wegennet

De Nieuwe XF 450 FT 4×2 trekker is een prachtig geheel geworden. En zal voor Lootsma Tanktransport een visitekaartje zijn voor het Internationale wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Lootsma Tanktransport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers.

Eerder afgeleverde trucks aan Lootsma Tanktransport 

DAF XF 530 FAR voor Douma Idaerd

Nieuwe DAF XF 450 FT 4x2 Space Cab voor Lootsma Tanktransport