Nieuwe opleggers voor RENTEX!

Twee Isotherm Heiwo city opleggers toegevoegd aan wagenpark Rentex

Bedrijfswagen Service Friesland mocht twee nieuwe opleggers afleveren aan RENTEX in Bolsward. Het betreft 2 nieuwe Isotherm Heiwo city opleggers. Waarop een gesloten bak met een DHollandia laadklep gebouwd is.

Twee nieuwe Isotherm Heiwo City opleggers voor RENTEX!

1 – as gestuurde

De 1-as gestuurde Isotherm Heiwo city opleggers met een verzinkt chassis zijn voorzien van een centrale smering. Daarnaast met een 2500 Kg achter sluitende laadklep met een plateaulengte van 2300 mm.

Ten behoeve van de laadklep zijn er twee accu’s gemonteerd in een roestvrijstalen kist met glijslede. De licht geïsoleerde opbouw heeft een inwendige lengte van ruim 13.51 meter. En is daarnaast voorzien van ingebouwde rails in de wanden en ook van extra roestvrijstalen stootplaten. De nieuwe opleggers zijn voorzien van de bekende reclame belettering van Rentex.

RENTEX

Rentex is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland. Het door Rentex beheerde en gereinigde textiel draagt ook bij aan comfort en hygiëne voor patiënten en bewoners van hun opdrachtgevers. Klantgericht en efficiënt werken is voor Rentex een vanzelfsprekendheid.

Twee nieuwe opleggers toegevoegd aan wagenpark RENTEX

Er zijn weer twee prachtig nieuwe opleggers toegevoegd aan het wagenpark van Rentex waar zij trots op kunnen zijn!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Rentex en de chauffeurs veel succes en veilige kilometers toe!

Bent u ook op zoek naar een nieuwe oplegger?

Zoekt u ook naar nieuwe oplegger waarop u graag een op maat gemaakte opbouw wilt laten monteren? Wij geven u graag advies en maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende offerte! Bel ons:

Gerelateerde artikelen

Twee nieuwe opleggers voor RENTEX!