Nieuwe Isotherm Heiwo city opleggers voor Rentex

Bedrijfswagen Service Friesland mocht prachtige nieuwe Isotherm Heiwo city opleggers afleveren aan Rentex in Bolsward. En omdat men graag bij Rentex ontzorgd wil worden. Is hierdoor aan Bedrijfswagen Service Friesland ook de opdracht tot levering en onderhoud van de transportmiddelen gegeven. Hierdoor kan Rentex zich ook volledig gaan inzetten op de Core business. En daarnaast op het wassen van kleding en aanverwante artikelen ten behoeve van de zorg.

Nieuwe Isotherm Heiwo city opleggers voor Rentex

1-as gestuurde Isotherm Heiwo city opleggers

De 1-as gestuurde Isotherm Heiwo city opleggers met een verzinkt chassis zijn voorzien van een centrale smering. En een 2500 Kg achter sluitende laadklep met een plateaulengte van 2300 mm.

Deze 1-as gestuurde Isotherm Heiwo city opleggers met een verzinkt chassis zijn voorzien van een centrale smering. En een 2500 Kg achter sluitende laadklep met een plateaulengte van 2300 mm.

Ten behoeve van de laadklep zijn er twee accu’s gemonteerd in een roestvrijstalen kist met glijslede. De licht geïsoleerde opbouw heeft een inwendige lengte van ruim 13.51 meter. En is voorzien van ingebouwde reilen in de wanden. En daarnaast van extra roestvrijstalen stootplaten. De oplegger heeft de bekende reclame belettering van Rentex. Welke door ZWF-reclame in orde is gemaakt.

Rentex is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland. Het door Rentex beheerde en gereinigde textiel draagt bij aan comfort en hygiëne voor patiënten en bewoners van hun opdrachtgevers. Klantgericht en efficiënt werken is voor Rentex een vanzelfsprekendheid. Dit leidt tot een optimale dienstverlening tegen minimale kosten. De productielocatie met een modern machinepark bestaat uit een totale oppervlakte van 17.000 m². Waarbij alle textielgroepen onder één dak worden verwerkt. Hierdoor zijn onze betrokken medewerkers als professionals in staat al uw wasgoed zeer efficiënt en met veel plezier te verwerken.

Bedrijfswagen Service Friesland en Heiwo Wolvega wensen Rentex veel veilige en efficiënte kilometers toe.

Nieuwe Isotherm Heiwo city oplegger voor Rentex Floron - afgeleverd door Bedrijfswagen Service Friesland