Nieuwe Isotherm Heiwo city opleggers Rentex Floron

Bedrijfswagen Service Friesland mocht wederom een prachtige nieuwe Isotherm Heiwo city opleggers afleveren aan Rentex Floron Bolsward. Bij Rentex wil men graag ontzorgd worden. Mede hierdoor is aan Bedrijfswagen Service Friesland de opdracht tot levering en onderhoud van de transportmiddelen gegeven. Hierdoor kan de Rentex zich volledig gaan inzetten op de Core business, en het wassen van kleding en aanverwante artikelen ten behoeve van de zorg.

Nieuwe Isotherm Heiwo city opleggers

Isotherm Heiwo city opleggers

Deze 1-as gestuurde Isotherm Heiwo city opleggers met een verzinkt chassis zijn voorzien van een centrale smering. En een 2500 Kg achter sluitende laadklep met een plateaulengte van 2300 mm.

Deze 1-as gestuurde Isotherm Heiwo city opleggers met een verzinkt chassis zijn voorzien van een centrale smering. En een 2500 Kg achter sluitende laadklep met een plateaulengte van 2300 mm.

Ten behoeve van de laadklep zijn er twee accu’s gemonteerd in een roestvrijstalen kist met glijslede. De licht geïsoleerde opbouw met een inwendige lengte van ruim 13.51 meter is voorzien van ingebouwde reilen in de wanden. En extra roestvrijstalen stootplaten. Het geheel is voorzien van de bekende reclame belettering van Rentex door ZWF-reclame.

Rentex Floron is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland. Het door Rentex Floron beheerde en gereinigde textiel draagt bij aan comfort en hygiëne voor patiënten en bewoners van hun opdrachtgevers. Klantgericht en efficiënt werken is voor Rentex Floron een vanzelfsprekendheid. Dit leidt tot een optimale dienstverlening tegen minimale kosten. De productielocatie met een modern machinepark bestaat uit een totale oppervlakte van 17.000 m² waarbij alle textielgroepen onder één dak worden verwerkt. Hierdoor zijn onze betrokken medewerkers als professionals in staat al uw wasgoed zeer efficiënt en met veel plezier te verwerken.

Bedrijfswagen Service Friesland en Heiwo Wolvega wensen wij Rentex Floron veel veilige en efficiënte kilometers toe.

Nieuwe Isotherm Heiwo city oplegger voor Rentex Floron - afgeleverd door Bedrijfswagen Service Friesland