New DAF XF FTG 480 voor KTF Harlingen

Bedrijfswagen Service Friesland mocht vandaag de sleutels overhandigen van een New DAF XF FTG 480 Super Space Cab aan KTF in Harlingen.Waarop door Bedrijfswagen Service Friesland speciale brandstoftanks en opbergkisten zijn gebouwd. In deze speciale brandstoftanks kan deze New DAF XF meer als 1000 liter brandstof meenemen.

New DAF XF FTG 480 Super Space Cab voor KTF Harlingen

Nieuwe DAF XF FTG 480 Super Space Cab

De New DAF XF FTG 480 voorloopas trekker is uitgevoerd met een PACCAR-MX-13 motor. En een TraXon automatische versnellingsbak, met 12 versnellingen. Met minder wrijvingsverliezen, nog sneller opschakelen en uitgebreid gebruik van EcoRoll. Dragen bij aan het ongekend lage brandstofverbruik. En dankzij de stille en soepele werking en de nauwkeurige bediening van de koppeling. Ervaart de chauffeur een ongeëvenaard gebruiksgemak. De nieuwe generatie TraXon geautomatiseerde transmissies hebben hogere reducties in de laagste versnellingen. Waar door rijden met nog lagere toerentallen mogelijk is.New DAF XF FTG 480 voor KTF Harlingen - speciale brandstoftanks opgebouwd

Speciale brandstoftanks opgebouwd

Op de DAF XF FTG 480 zijn door Bedrijfswagen Service Friesland speciale brandstoftanks gebouwd. Waar door deze trekker meer als 1000 liter brandstof mee kan nemen. Hier naast zijn er door BSF mooie opbergkisten opgebouwd, waarin de chauffeur de nodige gereedschappen kan opbergen. Een compleet plaatje van een Pure Excellence DAF XF trekker. Met de nodige handigheden waarmee de chauffeur vooruit kan.

Het toppunt van luxe en comfort

De New XF FTG 480 heeft een zeer ruime cabine, en vormt het toppunt van luxe en comfort. Waar door het de meest opvallende truck op de weg is. De 480 pk trekkende DAF XF FTG trekker levert nog meer trekkracht bij lagere toerentallen. Voor het allerhoogste brandstofrendement. En in de hoogste versnelling is extra koppel beschikbaar voor geweldige souplesse. Waar naast de nieuwe MX Engine Brake remkracht levert van wereldklasse bij lagere toerentallen.

KTF Harlingen

Kraanverhuur Transport Friesland, en in de volksmond KTF genoemd, is gevestigd in Harlingen. KTF Harlingen BV is het juiste adres voor het huren van een kraan. Voor grote en kleine projecten biedt KTF Harlingen een passende oplossing. Technologische ontwikkelingen volgen ze op de voet. En het kranenpark wordt regelmatig uitgebreid.

In het moderne machinepark van KTF staan diverse telescoopkranen, hijskranen en mobiele kranen. Met een hijsvermogen van 35 tot en met 200 ton. Zij verrichten hijswerkzaamheden in de scheepsbouw, woning- en utiliteitsbouw, on- en offshore en bergingen. Daar naast verhuren en verkopen zij kraanonderdelen.

Friesland, Groningen, Drenthe en een deel van Noord-Holland behoren tot het werkterrein van Kraan Transport Friesland. Daar naast bedienen zij Terschelling en Vlieland. Hier hebben zij 2 vaste kranen gestationeerd.

Hoogwerkers

KTF Harlingen BV heeft een goed onderhouden en hoofdzakelijk nieuwe vloot van hoogwerkers. Zij verhuren hoogwerkers in diverse uitvoeringen.

De moderne verhuurvloot bestaat uit:

– Telescoophoogwerker
– Schaarhoogwerker. Zowel elektrisch als diesel
– Rupshoogwerker

Speciaal transport

KTF Harlingen BV heeft een aantal speciale transportcombinaties waarmee zij exceptioneel transport uitvoeren. Zij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met speciaal transport. Uw materieel is in vertrouwde handen bij KTF Harlingen.

KTF Harlingen vervoerd van hijskraan tot caravan.

Veelal vervoerde objecten zijn:

  • Boten Scheepsdelen
  • Mobiele hijskranen
  • Grondverzetmachines
  • Landbouwvoertuigen
  • Apparatuur voor de on- en offshore
  • Staalconstructies voor de weg- en waterbouw
  • Silo’s
  • Caravans.

Alles in 1 keer geregeld

Zij regelen niet alleen het speciaal transport. Ook het aanvragen en verkrijgen van ontheffingen in binnen en buitenland. En het verzorgen van begeleidende voertuigen kan allemaal bij KTF geregeld worden. Het werkgebied is heel Europa, Groot-Brittannië en Scandinavië.

Regulier transport

Naast het speciaal transport. Kunnen zij regulier transport voor u verzorgen. Hier naast kunt u bij KTF terecht voor dieplader en semidieplader verhuur. Plus dieplader transport en uitschuifbare opleggers.

Stoere New DAF XF FTG 480 Super Space Cab

Aan dit prachtige bedrijf wordt deze stoere New DAF XF FTG 480 Super Space Cab toegevoegd. Gespoten in de bedrijfskleuren waarmee KTF nationaal en internationaal bekend is. En hierbij het mooie logo van KTF duidelijk geplaatst op de Super Space Cab.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Kraan Transport Friesland en de chauffeur veel succes en veilige kilometers!

New DAF XF FTG 480 Super Space Cab voor KTF Harlingen