Nieuwe DAF XF FTG 480 voor De Vlas Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF XF FTG 480 Super Space Cab aan De Vlas Transport in Harlingen. Het betreft voor Bedrijfswagen Service Friesland de 10e truck in 2018, en wat voor een truck!

nieuwe daf xf ftg 480 voor de Vlas Transport

Nieuwe DAF XF FTG 480 Super Space Cab

De New XF FTG 480 Super Space Cab voorloopas trekker is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor. En een New Traxon geautomatiseerde versnellingsbak met 12 versnellingen. Verder is de New XF FTG 480 voorloopas trekker voorzien van speciale opgebouwde brandstoftanks. Waarmee de trekker nu meer als 1000 liter brandstof mee kan nemen. De brandstoftanks zijn opgebouwd door Bedrijfswagen Service Friesland.

Interieur

De New DAF XF FTG 480 heeft een zeer ruime cabine. De nieuwe exclusieve New DAF XF vormt het toppunt van luxe en comfort. Deze werk- en woonplek is zeker 6 sterren waard. Het fraai vormgegeven en duidelijke instrumentenpaneel heeft een nieuwe styling voor nog betere leesbaarheid. Het infopaneel voor de chauffeur biedt meer informatie voor meer comfort en efficiency. Om de chauffeursprestaties nog verder te verbeteren. Werden de instellingen logischer ingedeeld. En bevat de Driver Performance Assistant (DPA) nog meer tips voor zuinig rijden.

Nieuw temperatuur- en klimaatregelsysteem

Het volledig nieuwe klimaatregelsysteem blinkt uit in comfort en gebruiksgemak. Dit systeem omvat one-touch ontwasemen. Standventilatie. Standverwarming met timer. Restwarmte en automatische recirculatie. En kan worden bediend vanaf het bedieningspaneel in de achterwand. Mede is dit voertuig voorzien van een fraai vormgegeven stand airco. Welke in het dakluik wordt geplaatst, en in het aerodynamische pakket van het voertuig past.

De Vlas sinds 1933 een veelzijdige logistieke dienstverlener!

de vlas transportMet een wagenpark van ruim 50 auto’s staat in Harlingen een hypermoderne bedrijfsaccommodatie van De Vlas Transport.

Nu alweer vier generaties de Vlas die de hier scepter zwaaien. Meegegroeid met de tijd qua logistiek, materiaal en automatisering. En nog steeds geldt de oude slogan: “de Vlas laadt wat per as gaat.’

nieuwe daf xf ftg 480 super space cab voor de vlas transportVervoer

Van stuksvervoer tot groupage. Van diepvriesvracht tot buitenmaatlading, en van diepladers tot Convoi Exceptioneel: de Vlas transport staat ervoor. De thuisbasis is aan het Wad: Harlingen. De Vlas transport werkt nationaal en internationaal, en op de Waddeneilanden. De rode De Vlas-trucks komt u overal tegen.

Aan dit prachtig mooie wagenpark van ruim 50 auto’s. Wordt deze mooie New DAF XF FTG 480 Super Space Cab toegevoegd.

Stijlvol

De stoere, krachtige nieuwe DAF XF FTG 480 Super Space Cab is gespoten in de bedrijfskleuren van De Vlas transport. De kleuren waarin u de Vlas Transport altijd weer herkend. Stijlvol, en een waar plaatje voor het nationale en internationale wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst De Vlas Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers met deze New DAF XF FTG 480 Super Space Cab.

 

New DAF XF FTG 480 voor De Vlas Transport