Nieuwe DAF XF Euro 6 trekker voor AM Transport

Onlangs heeft Bedrijfswagen Service Friesland met vestigingen in Bolsward en Leeuwarden een Nieuwe DAF XF FT 460 Euro 6 afgeleverd bij AM transport te Dronrijp.

Nieuwe DAF XF FT 460 Euro 6 voor AM Transport

Nieuwe DAF XF FT 460 Euro 6

De DAF XF FT 460 Space Cab trekker is uitgerust met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor. Een AS Tronic versnellingsbak met een MX-motorrem, welke mede zorgt voor een zeer laag brandstofverbruik en hoge prestaties. De krachtige  MX-motorrem levert ruim driekwart van zijn vermogen bij slechts 1.500 t/min. Waar door er belangrijk minder slijtage en lagere onderhoudskosten zijn.

Voor de chauffeur is er de Luxury Airstoel, Koellade, opberglade en een functionele leef- en werkruimte. Daar naast is er Vehicle Stability Control (VSC) tegen scharen en kantelen.

Informatief

De DAF Driver Performance Assistant (DPA) helpt de chauffeur om zo zuinig mogelijk te rijden. En informeert over brandstofverbruik, remgedrag en bandenspanning. Bovendien wordt de informatie van de tachograaf op het centrale informatiedisplay geprojecteerd, waardoor de chauffeur nog beter rijtijden en snelheid in acht kan nemen. Daarnaast geeft het scherm aan wanneer de truck aan de volgende servicebeurt toe is. Zo kan onderhoud tijdig uitgevoerd worden, eveneens met het oog op maximale voertuigefficiency.Nieuwe DAF XF FT 460 Euro 6 voor AM Transport

“De ervaring die AM transport heeft met DAF. En hierbij de DAF XF demo euro 6 welke AM transport in gebruik heeft gehad. Hebben er voor gezorgd dat de familie van der Meulen de beslissing heeft genomen om voor DAF te gaan kiezen.”

AM  transport en Bedrijfswagen Service Friesland vinden elkaar in een perfecte samenwerking. Er zijn korte lijnen, en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bedrijfswagen Service Friesland wenst de familie van der Meulen veel succes en  veilige kilometers toe met de nieuwe DAF XF FT 460.

DAF XF 460 FT Space Cab voor AM Transport

Nieuwe DAF XF FT 460 Euro 6 voor AM Transport