Nieuwe DAF XF 480 De Boer Internationaal Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht van de 2e DAF in 2019 de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF XF 480 aan De Boer Internationaal Transport uit Menaldum.

DAF XF 480 FT voor De Boer Internationaal Transport

Een mooi opvallende rode truck

De nieuwe DAF XF 480 FT 4×2 Space Cab is een mooie opvallende rode truck. Met een verstelbare dak spoiler, Fenders en Sideskirts. En is uitgevoerd met een sterke PACCAR MX-13 motor. Het is een zeer ruime cabine met een mechanisch cabineophanging. En met een duidelijke ledverlichting en een frontspiegel rijdt de chauffeur duidelijk en veilig op de weg.

Cabine interieur DAF XF 480

Het cabine interieur is Dark Sand met Piano Black. Waarin de chauffeur kan plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel met hiervoor een Soft grip stuurwiel. De nieuwe DAF is uitgevoerd met een Automatische temperatuurregeling met Airco en een pollenfilter. Verder is de XF uitgevoerd met een Standverwarming, Restwarmtepomp en Timer.

Communicatie en rijmanagement

XF 480 FT voor De Boer Internationaal Transport

Met het grote wagenpark van De Boer Internationaal Transport is het nodig om in de nieuwe DAF XF 480 een Universele Fleet Management Connector in te bouwen. Waarnaast een Truck Phone met een Luxe luidsprekersysteem met 6 luidsprekers. Verder is de DAF uitgevoerd met een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. En een Driver Performance Assistent.

DAF XM6 Brandstofsysteem

Bedrijfswagen Service Friesland heeft een DAF XM6 brandstofsysteem bescherming ingebouwd in deze nieuwe DAF XF 480. De DAF XM6 brandstofsysteembescherming beschermt het nieuwe DAF Euro 6 brandstofsysteem extra tegen verontreinigingen, en vocht in de brandstof. De XM6 is een oplossing die de kans op reparaties voorkomt en ongeplande stilstand beperkt.

De Boer Internationaal Transport & warehousing

DB Internationaal Transport & Warehousing verzorgt nu vele jaren nationale en internationale transporten. Dagelijks vertrekken een 20-tal vrachtwagens met enthousiaste chauffeurs van en naar diverse bestemmingen, in Nederland en in geheel Europa.

Een visitekaartje toegevoegd

De Boer Internationaal Transport mag trots zijn op hun nieuwe DAF XF 480. Een visitekaartje op het Internationale wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst De Boer Internationaal Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

DAF XF 450 FT Euro 6 voor VBB Transport

DAF XF 480 voor De Boer Internationaal Transport

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.