Nieuwe DAF XF 480 SSC voor Harm Dijkstra Transport

Harm Dijkstra kiest weer voor een nieuwe DAF XF 480!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht opnieuw de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF XF 480 SSC aan Harm Dijkstra Transport in Franeker. Het betreft een nieuwe DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab. Een veelzijdige langeafstand truck en daarnaast een plaatje om te zien!

Nieuwe XF 480 SSC voor Harm Dijkstra Transport

Nieuwe DAF XF 480 SSC

De DAF XF 480 is uitgevoerd met een lucht geveerde cabine. Met een vaste dakspoiler voor de Super Space Cab. En voorzien van optimale verlichting en Skylights, wat zeker in deze tijd van pas komt. De cabine is geheel naar wens van Harm Dijkstra Transport gespoten inclusief reclame door de Graaf autospuiterij te Zwaagdijk.

Interieur DAF XF

Daarnaast is het interieur geheel aangepast in kleuren wat exact bij het exterieur van Harm Dijkstra Transport past! Van het stuurwiel tot het cabine interieur in de perfecte kleur Exclusive. En de Decoratiekleuren van de XF 480 SSC in de kleur Agenta. De chauffeursstoel en de bijrijdersstoel zijn in het Xtra Leather Air. Met daarnaast nog een armsteun bij zowel de chauffeursstoel als de bijrijdersstoel.

interieur nieuwe DAF XF voor Harm Dijkstra Transport

Hiernaast is in het interieur van de nieuwe DAF XF 480 Super Space Cab een Automatische klimaatregeling. En een Standverwarming met Restwarmtepomp en 7-daagse Timer. Daarnaast is de nieuwe XF 480 SSC voorzien van een elektrisch bedienbaar dakluik en Pollenfilter.

Communicatie en rijmanagement

Met een wagenpark als van Harm Dijkstra Transport wil men graag het oog houden op transport efficiency. Daarom is het ook een logische stap om de Fleet management Connector toe te passen samen met DAF Connect. Met deze opties is het voor Harm Dijkstra Transport mogelijk om maximaal de vrachtwagens te volgen. En te weten waar de chauffeur zich bevindt zodat de planning van het wagenpark soepel verloopt! Daarnaast bezit de nieuwe XF 480 SSC een Adaptive Cruise Controle met FCW en AEBS-3. En een Driver Performance Assistent welke het rijden van de chauffeur optimaal kan verbeteren.

XF 480 4x2 voor Harm Dijkstra Transport

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid bezit de nieuwe DAF XF een DAF Night Lock. Met hiernaast een Noodhamer. Daarnaast zit in de XF 480 voor de veiligheid van de chauffeur een Lane Departure Warning systeem en een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC). Met voor de beveiliging nog een SCM-alarmsysteem welke 15 minuten de motor blokkeert en een alarm geluid afgeeft voor diefstal!

Aan het wagenpark van Harm Dijkstra Transport is deze schitterende nieuwe XF 480 SSC toegevoegd. Waar Harm Dijkstra samen met Japke Dijkstra zeer trots op zijn!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Harm Dijkstra Transport veel succes en heel veel veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

Nieuwe XF 480 SSC voor Harm Dijkstra Transport