Nieuwe DAF XF 460 voor Boekema Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de nieuwe DAF XF 460 FTG Super Space Cab aan Boekema Transport in Workum. De DAF XF 460 FTG-voorloopas trekker is voorzien van een 12,9 liter PACCAR MX-13 motor. En een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. Er is gekozen voor een FTG 6×2 configuratie. Om ervoor te zorgen dat de aslasten van de trekker niet worden overschreden. Ingeval er met een deel belading wordt gereden.

Nieuwe DAF XF 460 voor Boekema Transport

Nieuwe DAF XF 460 FTG Super Space Cab

In de zwarte grille heeft Bedrijfswagen Service Friesland dubbele verlichting geplaatst. En hiernaast hebben we in de Super Space Cab een ledlichtplaat gebouwd. Waar door de bedrijfsnaam van Boekema Transport duidelijk naar voren komt. Verder is de nieuwe DAF XF 460 uitgevoerd met een hydrauliek installatie voor kipper en een walkingfloor.

Laadvermogen

Voor het lange afstandstransport zijn een hoog laadvermogen en ontspannen rijgenot bepalende factoren. De nieuwe XF 460 FTG biedt het allebei. Dankzij het lichte chassis en de nieuwe achteras is veel gewicht bespaard.

Er wordt weer een mooie nieuwe DAF XF 460 toegevoegd aan het wagenpark van Boekema Transport. Met het stoere uiterlijk van de DAF XF. En de grootste cabine in zijn klasse, is de nieuwe XF een waar visitekaartje. Een nieuwe aanwinst waar Boekema trots op kan zijn, een verrijking voor het wegentransport!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Boekema Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Nieuwe DAF CF 450 FTG 6×2 voor Haarsma Groep

Nieuwe DAF XF 460 FTG Super Space Cab voor Boekema Transport