Nieuwe DAF XF 450 FA voor Verkeersschool Berend Knol

Wederom mocht Bedrijfswagen Service Friesland een prachtige truck afleveren aan Verkeersschool Berend Knol in Leeuwarden. En wel de New XF, uitgeroepen tot Truck of The Year 2018! Het betreft de nieuwe DAF XF 450 FA Space Cab. Waarbij Bedrijfswagen Service Friesland vanaf nu alle klanten bij elke nieuw afgeleverde DAF CF, XF of LF een DAF Driver Training gaat geven. Deze voucher voor de DAF Driver Training geldt dan ook gelijk voor de verplichte code 95! De instructie van de nieuwe DAF zal worden gegeven door Verkeersschool Berend Knol in Leeuwarden. Meer hierover kunt u lezen in het volgende artikel.

Nieuwe DAF XF 450 FA Space Cab verkeersschool Berend KnolVerkeersschool Berend Knol

Verkeersschool Berend Knol B.V. is in de ruim 37 jaar van haar bestaan uitgegroeid van een eenvoudige plaatselijke verkeersschool tot een volwaardig en toonaangevend opleidingsinstituut voor onder andere personenauto, motor, vrachtauto en autobus.

Vanaf 1980 kan men bij verkeersschool Berend Knol terecht voor elk rijbewijs en de hierbij behorende chauffeurs beroepsopleidingen. Door deze jarenlange ervaring bereikt Verkeersschool Berend Knol B.V. een hoog slagingspercentage. Het systeem van lesgeven, dit wil zeggen zeer intensief en op jou als cursist gericht, wordt door de meeste cursisten als hoogst plezierig ervaren.

Bij Verkeersschool Berend Knol B.V. staan zij niet alleen voor jou klaar om aan jouw opleidingseisen te voldoen, maar bieden jou tevens de mogelijkheid om een basis te leggen voor een blij en veilig weggedrag met behulp van ervaren vakmensen.

Verkeersschool Berend Knol B.V. hanteert het volgende motto: “Wij weigeren niemand, iedereen is hier welkom voor een gedegen opleiding en krijgt de garantie voor een zeer uitgebalanceerde opleiding met een groot scala aan mogelijkheden”!

Nieuwe DAF XF 450 FA Space CabNieuwe DAF XF 450 FA Space Cab verkeersschool Berend Knol

De nieuwe DAF XF 450 FA Space Cab beschikt o.a. over de krachtige, stille en zuinige MX 11 motor. In overleg met de rijschool heeft Bedrijfswagen Service Friesland diverse aanpassingen gedaan, waardoor wij trots kunnen zeggen dat wij wederom voor verkeersschool Berend Knol tot een prachtig mooi resultaat zijn gekomen.

Zo is de spiegel lay-out dubbele bediening, en is het motor management aangepast. Met deze aanpassingen is het mogelijk om met een automatische schakelende versnellingsbak ook met de hand te schakelen.

Ook beschikt deze DAF over de meest uiteenlopende opties, zoals:

  • Lane departure Warning
  • Adaptive Cruise Control
  • AEBS
  • Predictive Cruise Control
  • Silent modes (Minder dan 72 decibel, quiet certificaat)
  • DAF Connect
  • LZV uitvoering

BSF en Berend Knol al jaren lang een prettige samenwerking

Nieuwe DAF XF 450 FA Space Cab verkeersschool Berend KnolVerkeersschool Berend Knol en Bedrijfswagen Service Friesland vinden elkaar al jaren, in feite al sinds de tijd van DMB (Diesel motoren Bedrijf). Niet alleen met een nieuwe DAF truck, maar ook wat betreft de oh zo belangrijke opleidingen voor de vrachtwagen chauffeurs! Bedrijfswagen Service Friesland en Verkeersschool Berend Knol vinden hierin in beide een plezierige samenwerking.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Verkeersschool Berend Knol veel succes met de nieuwe DAF XF 450 FA Space Cab. En veel geslaagde leerlingen!

Nieuwe DAF XF 450 FA verkeersschool Berend Knol