DAF XF 440 FT voor Harm Dijkstra transport!

Bedrijfswagen Service Friesland heeft de sleutels overhandigt van deze nieuwe DAF XF 440 FT aan Harm Dijkstra Transport.

Nieuwe Nieuwe DAF XF 440 FT Super Space Cab afgeleverd aan Harm Dijkstra

DAF XF 440 FT Super Space Cab

De prominente en stijlvolle grille met aluminium accenten en de fraaie koplampen geven de XF zijn krachtige en elegante uitstraling. De grille draagt in belangrijke mate bij aan de uitstekende koeling van de motor. Wat resulteert in een zo laag mogelijk brandstofverbruik op lange afstanden.

De koplampen en de mistlampen zijn uitgevoerd in het onbreekbaar Lexan. De spoilers en fenders reduceren het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot met 10 procent. Ze zijn zorgvuldig afgestemd op de voertuigbreedte van 2,55 meter. Het zelfde geldt voor de aerodynamische spatborden met geïntegreerd knipperlicht. Goed zichtbaar voor fietsers en voetgangers voor extra veiligheid. De XF is doordacht tot in het kleinste detail.

Nieuwe DAF XF 440 FT op maat gemaakt

Deze mooie DAF XF 440 FT Super Space Cab is op maat gemaakt. En is gespoten in de bedrijfskleuren van Harm Dijkstra Transport. Het chassis is uitgevoerd in een hoogwaardig staalsoort. Wat resulteert in een uitermate duurzaam, sterk en licht chassis. Voor een hoog netto laadvermogen door het lage eigen gewicht. De hoge stijfheid zorgt voor uitstekende rij eigenschappen.

De AS-Tronic geautomatiseerde versnellingsbak kenmerkt zich door specifiek DAF- functionaliteiten. Door toepassing van nieuwe ontwikkelde software en nieuwe sensoren, sluit de koppeling heel geleidelijk. Waar door deze nog soepeler aangrijpt voor een excellent gedrag bij het wegrijden en manoeuvreren.

Breed inzetbaar

Door de opbouw van de hydrauliek t.b.v. kieper en walkingfloor, is de DAF XF breed inzetbaar. We kunnen oprecht zeggen dat de DAF XF 440 FT Super Space Cab een waar visitekaartje is voor Harm Dijkstra Transport. En hier naast een verrijking voor het Nederlandse wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Harm Dijkstra wat graag met deze mooie DAF XF. Wij wensen de familie Dijkstra veel succes en vele veilige kilometers toe.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe DAF XF FT 440 afgeleverd aan Harm Dijkstra