DAF LF 290 voor Rentex

Rentex kiest weer voor de DAF LF distributietruck!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht weer een nieuwe DAF LF 290 distributietruck afleveren bij Rentex in Bolsward. De Pure Excellence vrachtwagen welke voor Rentex perfect is om de was te vervoeren van en naar de verzorgingshuizen en ziekenhuizen. Rentex waarin het wagenpark grotendeels gevuld is met DAF trucks. En welke zo nodig vernieuwd worden. Of voor Service onderhoud langskomen in de werkplaats. Een perfecte samenwerking tussen Rentex en Bedrijfswagen Service Friesland.

DAF LF 290 voor Rentex

Nieuwe DAF LF 290

De DAF LF 290 welke een toonaangevend laadvermogen heeft. En een ongeëvenaarde wendbaarheid, duurzaamheid met een chauffeurscomfort van het allerhoogste niveau. Waarin het exterieur gespoten is in de bedrijfskleur van Rentex en dit de distributietruck een krachtige maar toch vriendelijke uitstraling geeft. En daarmee is de DAF LF 290 naar onzes inziens echt een visitekaartje voor Rentex.

Interieur DAF LF

Het interieurdesign maakt de DAF LF 290 tot een aantrekkelijke en comfortabele distributietruck om mee onderweg te zijn. En omdat de distributiechauffeur voortdurend in en uit de truck stapt, zijn de portieren en treden zo gemaakt om dit voor de chauffeur zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wat de klant wenst, proberen wij altijd op één of andere manier te realiseren. Of terwijl ons motto: “Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan!”

Fleet Management Systeem

DAF LF voor Rentex

Zo maakt Rentex ook gebruik van ons Fleet Management Systeem. DAF Connect Fleet Management Systeem biedt inzicht in de prestaties van het voertuig en chauffeur. Het innovatieve DAF Connect geeft heldere informatie over de locatie, het brandstofverbruik en de gereden kilometers van voertuigen. Evenals over de bezettingsgraad van het wagenpark en het percentage dat een voertuig stationair draait. Het systeem biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden waarmee Rentex voertuigen en chauffeurs met elkaar kan vergelijken.

DAF Connect:

  • Optimaliseert de voertuigbeschikbaarheid
  • Reduceert de operationele kosten
  • Verhoogt de logistieke efficiency
  • En vergroot daarmee de winstgevendheid per kilometer

Wij zijn bij Bedrijfswagen Service Friesland trots dat wij deze prachtige distributie truck de DAF LF 290 mogen toevoegen aan het wagenpark van Rentex in Bolsward.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Rentex en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

Nieuwe DAF LF 290 voor Rentex