Nieuwe DAF LF 210 voor Speedcargo Koeriersdiensten

Speedcargo kiest opnieuw voor de service van Bedrijfswagen Service Friesland!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF LF 210 aan Speedcargo Koeriersdiensten. Het betreft een DAF LF 210 FA 4×2. Uitgevoerd met een PX-5 motor 157 KW/213 pk. En voorzien van een opbouw met een laadklep van DHollandia met een hefvermogen van 1500 kg. Deze is geheel opgebouwd door Yntema Carrosseriebouw. Een schitterende DAF LF 210 waarmee Speedcargo bij de klanten een waar visitekaartje in handen heeft!

Nieuwe DAF LF 210 FA voor Speedcargo Koeriersdiensten

Nieuwe DAF LF 210 exterieur

De LF 210 is uitgevoerd met een Day Cab, waaronder een in hoogte verstelbare dak spoiler en lange Fenders. Dit verbetert de aerodynamica en draagt ook bij aan een lager brandstofverbruik.

Interieur

Wanneer de chauffeur in de DAF truck stapt kan hij plaats nemen in een lucht geveerde chauffeursstoel. Met voor de chauffeur een mechanisch verstelbare stuurkolom en een lederen stuurwiel.

Communicatie en rijmanagement

Voor het rijmanagement is een Fleet Management Connector ingebouwd met het DAF Connect. Waardoor Speedcargo wordt voorzien van up to date informatie over de chauffeurs, vrachtwagens en logistieke processen.

DAF Connect een platform met alle informatie beschikbaar!

DAF Connect biedt Speedcargo een platform waarmee alle noodzakelijke informatie beschikbaar is. Als Speedcargo inlogt op het speciale portal van DAF Connect heeft men real-time inzicht in het rijgedrag van de chauffeur, de status van het voertuig en daarnaast de exacte locatie kenmerken. Op elk moment en vanuit elke plek in de wereld.

Al met al een complete DAF LF waar Speedcargo Koeriersdiensten trots op mag zijn! En daarnaast een schitterende toevoeging is op het wegennet.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Speedcargo en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

Nieuwe DAF LF 210 FA 4x2 voor Speedcargo Koeriersdiensten