Nieuwe DAF FTP CF 450 Haarsma Groep

Bedrijfswagen Service Friesland mocht wederom de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF FTP CF 450 aan de Haarsma Groep in Tjerkwerd. Eerder dit jaar mochten wij de eerste DAF CF overhandigen aan Haarsma, wij zijn trots dat wij nu de tweede nieuwe DAF FTP CF 450 dit jaar mogen overhandigen aan de Haarsma Groep!

Nieuwe DAF FTP CF 450 Haarsma Groep

Nieuwe DAF FTP CF 450 Haarsma Groep

De DAF FTP CF 450 heeft een MX-11 motor, met de nieuwe geautomatiseerde Traxon versnellingsbak. Waarbij de DAF CF een breed aanbod aan PTO’s heeft voor een veelheid aan toepassingen.

Verder is de DAF FTP CF 450 voorzien van een voorloopas. Deze voorloopas geeft de DAF trekker een extra GVW van 4400 kg. In combinatie met de lucht geveerde cabine komt er een geweldig soepel geveerd concept te staan.

SterkNieuwe DAF FTP CF 450 Haarsma Groep

Het lichte en sterke chassis betekent meer laadvermogen voor het hoogste rendement. De grote stijfheid en de stabilink achterwielophanging zorgen voor een stabiel weggedrag. Vehicle Stability Control (VSC) is standaard en verkleint de kans op kantelen en scharen. Ook de nieuwe assen en asophanging dragen bij aan de superieure rijeigenschappen.

Doordacht

De cabine van de nieuwe CF biedt de ideale werkomgeving. Met comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Een optimale toegankelijkheid, zitpositie en bediening dragen bij aan het hoogste rijcomfort. Gemakkelijk in- en uitstappen: een belangrijke voorwaarde voor een truck in deze klasse. Het klimaatsysteem met optimale luchtcirculatie maakt het comfort compleet.

Het nieuwe dashboard is volledig rondom de chauffeur ontworpen met alle bedieningselementen perfect binnen handbereik. De nieuwe stoelen bieden het hoogste comfort en het nieuwe, multifunctionele stuurwiel ligt comfortabel in de hand. De chauffeur heeft een uitstekend zicht op het nieuwe instrumentarium met fraai kleurendisplay. Standaard op elke CF is de DAF Driver Performance Assistant (DPA). De drie DIN-slots centraal op het dashboard bieden ruimte aan de optionele Truck Navigation Radio met radio/cd-speler en truck-navigatiesysteem of een camera monitor.

Informatief

Nieuwe DAF FTP CF 450 Haarsma GroepHet centrale kleurendisplay geeft informatie over de rit, brandstof verbruik, laadvermogen, service en nog veel meer. De Driver Performance Assistant (DPA) helpt de chauffeur om zo zuinig mogelijk te rijden. De DPA geeft de chauffeur ook informatie over brandstofverbruik, remgedrag, anticiperen op het verkeer en geeft schakeladviezen. Handig zijn de tips om brandstof te besparen, optimaal gebruik te maken van de motorrem en/of intarder en het belang van de juiste spoilerafstelling en bandenspanning. De DPA motiveert de chauffeur om het beste uit de CF te halen, met minimale inspanning.

De Nieuwe DAF CF een allrounder voor de Haarsma Groep

Haarsma Groep is gevestigd in Tjerkwerd. Een bedrijf welke, net als de DAF CF, sterk is in veelzijdigheid. Haarsma is uw partner in grond-, weg-, water- en betonbouw. De Haarsma Groep heeft ruime ervaring en expertise op heel veel bouwterreinen. Vanuit Friesland realiseren ze zeer uiteenlopende bouwprojecten in de noordelijke provincies, Friesland, Noord-Holland, Groningen en Drenthe. Zo verzorgen zij de complete uitvoering in grond-, weg-, water- en betonbouw.

Nieuwe DAF FTP CF 450 Haarsma Groep

De Haarsma Groep heeft aan de DAF FTP CF 450 weer een echte allrounder, welke perfect past bij het veelzijdige transportbedrijf. En een waar visitekaartje is voor het Nederlandse wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Haarsma met de nieuw afgeleverde DAF FTP CF 450, en wenst Haarsma en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

 

Nieuwe DAF FTP CF 450 Haarsma Groep