DAF FTP CF 440 voor Haarsma Groep

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze mooie nieuwe DAF FTP CF 440 aan Haarsma Groep in Tjerkwerd.

Nieuwe DAF FTP CF 440 MX 11 motor voor Haarsma Groep - Bedrijfswagen Service Friesland

Haarsma staat voor kwaliteit!

Haarsma Groep is gevestigd in Tjerkwerd. En is uw partner in grond-, weg-, water- en betonbouw. De Haarsma Groep heeft ruime ervaring en expertise op heel veel bouwterreinen. Vanuit Friesland realiseren ze zeer uiteenlopende bouwprojecten in de noordelijke provincies, Friesland, Noord-Holland, Groningen en Drenthe. Zo verzorgen zij de complete uitvoering in grond-, weg-, water- en betonbouw.

Leveren in de bouw

In de bouw worden verschillende producten aangevoerd. Haarsma Transport b.v. is gespecialiseerd in het verzorgen van transporten in de bouwwereld. Zij vervoeren en leveren zand, grond, (on)gebroken puin en geïsoleerd asfalt.

Bijzonder transport

Zij verzorgen naast bouwmateriaal het transport van goederen die een bijzondere behandeling vragen. Diepladertransport is geen probleem. Zo vervoeren zij zware machines.

U kunt bij Haarsma Transport b.v. terecht voor:

•    Dieplader transport;
•    Machinevervoer;
•    Transport grond;
•    Transport puin.
•    Transport zand;

Hier naast kunnen zij het grond/zand/menggranulaat leveren, de WBR te Franeker is een onderdeel van de Haarsmagroep.

DAF FTP CF 440 Euro 6Nieuwe DAF FTP CF 440 MX 11 motor voor Haarsma Groep - Bedrijfswagen Service Friesland

De DAF CF FTP 440 is een perfecte aanvulling bij de afdeling transport van de Haarsma Groep. De DAF CF is een veelzijdige allrounder. De ideale truck voor een veelheid aan toepassingen: van bouwtransport tot distributievervoer. Stoer, sterk en efficiënt!

De DAF FTP CF 440 is voorzien van een voorloopas. Deze voorloopas geeft de DAF trekker een extra GVW van 4400 kg. De 9 Tons vooras komt hiermee te vervallen en wordt de standaard 8 Tons vooras. In combinatie met de lucht geveerde cabine komt er een geweldig soepel geveerd concept te staan.

Veelzijdig

De DAF FTP CF 440 heeft een MX-11 motor, met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. Met een breed aanbod aan PTO’s voor een veelheid aan toepassingen.

De cabine van de nieuwe CF biedt de ideale werkomgeving. Met comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Een optimale toegankelijkheid, zitpositie en bediening dragen bij aan het hoogste rijcomfort. Gemakkelijk in- en uitstappen: een belangrijke voorwaarde voor een truck in deze klasse. Het klimaatsysteem met optimale luchtcirculatie maakt het comfort compleet.

Sterk

Het lichte en sterke chassis betekent meer laadvermogen voor het hoogste rendement. De grote stijfheid en de Stabilink achterwielophanging zorgen voor een stabiel weggedrag. Vehicle Stability Control (VSC) is standaard en verkleint de kans op kantelen en scharen. Hier naast dragen de nieuwe assen en asophanging bij aan de superieure rijeigenschappen.

Nieuwe DAF FTP CF 440 MX 11 motor voor Haarsma Groep - Bedrijfswagen Service FrieslandDoordacht

Het nieuwe dashboard is volledig rondom de chauffeur ontworpen met alle bedieningselementen perfect binnen handbereik. De nieuwe stoelen bieden het hoogste comfort en het nieuwe, multifunctionele stuurwiel ligt comfortabel in de hand. De chauffeur heeft een uitstekend zicht op het nieuwe instrumentarium met fraai kleurendisplay. Standaard op elke CF is de DAF Driver Performance Assistant (DPA). De drie DIN-slots centraal op het dashboard bieden ruimte aan de optionele Truck Navigation Radio met radio/cd-speler en truck-navigatiesysteem of een camera monitor.

Informatief

Het centrale kleurendisplay geeft informatie over de rit, brandstof verbruik, laadvermogen, service en nog veel meer. De Driver Performance Assistant (DPA) helpt de chauffeur om zo zuinig mogelijk te rijden. De DPA geeft de chauffeur informatie over brandstofverbruik, remgedrag, anticiperen op het verkeer en geeft schakeladviezen. Handig zijn de tips om brandstof te besparen, optimaal gebruik te maken van de motorrem en/of intarder en het belang van de juiste spoilerafstelling en bandenspanning. De DPA motiveert de chauffeur om het beste uit de CF te halen, met minimale inspanning.

Haarsma heeft de perfecte DAF uitgezocht welke past bij het veelzijdige transportbedrijf, en een waar visitekaartje is voor het Nederlandse wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Haarsma met de nieuw afgeleverde DAF FTP CF 440, en wenst Haarsma en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Nieuwe DAF FTP CF 450 voor Haarsma Groep

Nieuwe DAF FTP CF 440 MX 11 motor voor Haarsma Groep - Bedrijfswagen Service Friesland